Yemeksepeti cüzdanım nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Yemeksepeti cüzdanım nasıl kullanılır?
  2. Yemek Sepeti Nasıl Üye Olunur?
  3. Yemeksepeti 30 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?
  4. Yemek Sepeti para hesaba ne zaman geçer?
  5. Yemeksepeti kaç kesiyor?
  6. Yemeksepeti ek ücret alıyor mu?
  7. Yemeksepeti üyelik paralı mı?
  8. Yemeksepeti kaç günde açılır?
  9. Vodafone Yemeksepeti 20 TL indirim nasıl kullanılır?
  10. Getir 30 TL indirim nasıl yapılır?
  11. Yemek Sepeti kaç kesiyor?
  12. Yemeksepeti komisyon aliyor mu?
  13. Yemek Sepeti gönderim ücreti var mı?
  14. Getir de kargo ücreti var mı?

Yemeksepeti cüzdanım nasıl kullanılır?

Kullanıcıların Yemeksepeti Cüzdan'ını kullanmak için öncelikle 4 haneli şifre belirmesi ve cep telefonuna gelen onay kodunu girmesi gerekiyor. Ardından hesap sayfasından Cüzdan'ına bakiye ekleyebiliyor.

Yemek Sepeti Nasıl Üye Olunur?

Kullanıcı kayıt formu doldurularak veya sosyal medya ağları üyeliği (Facebook, Twitter, Pinterest ve benzerleri) aracılığıyla www.yemeksepeti.com adresinden veya bu adres üzerinden erişilebilen web-sitelerini kapsayan siteler üzerinden Yemeksepeti.com sistemine üye olunabilir.

Yemeksepeti 30 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?

İlk siparişten önce katılım yapılması gerekmektedir. Kampanyaya katılım onay mesajının ulaşmasından sonra kişiye özel indirim kodu iletilecektir. İletilen 30 TL indirim kodu yalnızca online kredi, banka veya sanal kart kullanılarak ödeme yapılan minimum 40 TL'lik Yemeksepeti siparişlerine özeldir.

Yemek Sepeti para hesaba ne zaman geçer?

Paralar her on beş günde bir kesilen fatura üzerine yatırılıyor. Bu ay bayrama ve 19 Mayıs'a denk gelinmesine rağmen yine beş iş günü içinde yatırılıyor.

Yemeksepeti kaç kesiyor?

Yemeksepeti'ne üye olan restoranlar aidat dışında sipariş üzerinden yüzde 12 civarında komisyon veriyor. Binlerce sipariş alan zincir restoranlardan çok daha az oranla özel anlaşmalarla komisyon alınması kimseyi şaşırtmaz.

Yemeksepeti ek ücret alıyor mu?

Kullanıcılar, yemeksepeti.com sitesi ve mobil uygulamaları ile anlaşmalı olan tüm restoranların en son güncellenmiş menülerine ulaşarak hiçbir ekstra ücret vermeden yemek siparişi verebilirler.

Yemeksepeti üyelik paralı mı?

Üye olmak için bir ücret ödemem gerekir mi? Ana sayfada bulunan "Hemen kayıt olup sipariş vermek için tıklayın." butonuna tıklayarak üyelik formunu doldurabilirsiniz. Üyelik tamamen ücretsiz ve çok kolay.

Yemeksepeti kaç günde açılır?

Siparişleri ne zaman ve nasıl alacağım? Üyelik adımlarını eksiksiz olarak tamamlamanızdan sonra Yemeksepeti hesabınızın açılış süresi ortalama 10 gündür.

Vodafone Yemeksepeti 20 TL indirim nasıl kullanılır?

Sana özel bu fırsattan faydalanmak için Vodafone Yanımda uygulamasındaki kampanya sayfasında "Fırsatı Kullan" butonuna tıklayarak çıkan şifreyi; yemeksepeti.com sitesi üzerinden vereceğin siparişlerde "Fırsat Kodları" altında yer alan "Vodafone Kampanyası" alanına, telefon numaran ile birlikte girmen yeterli.

Getir 30 TL indirim nasıl yapılır?

Getir İlk Sipariş Kampanyası 30 TL
  1. Kampanyadan yararlanmak için en az 130 TL tutarında alışveriş yapılması gerekiyor.
  2. Sepeti onaylayıp “Sipariş ver” ekranına gelin. Ödeme ekranında kampanya seç bölümünü açın.
  3. “130 TL ve üzeri siparişinize 30 TL indirim” kampanyasını seçin.
  4. Artık siparişinizi geçebilirsiniz.

Yemek Sepeti kaç kesiyor?

Yemeksepeti'ne üye olan restoranlar aidat dışında sipariş üzerinden yüzde 12 civarında komisyon veriyor. Binlerce sipariş alan zincir restoranlardan çok daha az oranla özel anlaşmalarla komisyon alınması kimseyi şaşırtmaz.

Yemeksepeti komisyon aliyor mu?

"Yemeksepeti Cüzdan ile yapılan ödemelerde hiçbir komisyon alınmayacaktır. Restoranları desteklemek isteyen kullanıcılar lütfen siparişlerini bu şekilde ödesinler. Yeni başlattığımız Gel-Al siparişlerinde - siparişi verip restorandan teslim aldığınız modelde hiçbir komisyon alınmayacaktır.

Yemek Sepeti gönderim ücreti var mı?

Yemeksepeti on Twitter: "Tabii ki hiçbir ekstra ücret ve gönderim bedeli olmadan.

Getir de kargo ücreti var mı?

Ürün çeşitliliği anlamında oldukça zengin olan ve hatta kendi su markasını çıkaran Getir, ürünlerini rakiplerine kıyasla çok daha pahalıya satıyor. ... Getir'in gönderim ücretinin 4,90 olduğunu da hatırlatalım.