Vodafone ne kadar internet paketim kaldığını nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Vodafone ne kadar internet paketim kaldığını nasıl öğrenebilirim?
  2. Vodafone paket ne zaman bitecek?
  3. Türk Telekom internetin ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim?
  4. Vodafone sahip olduğum paketleri nasıl öğrenebilirim?
  5. Vodafone tarife yenileme nasıl olur?
  6. 9333 ücretsiz mi?
  7. Turk Telekom kalan Kullanimlar nasil ogrenilir?
  8. Vodafone kaç tl kaldı?
  9. Vodafone Dokumani nasil yapilir?
  10. Kalan internetim ne kadar?

Vodafone ne kadar internet paketim kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.

Vodafone paket ne zaman bitecek?

Faturasız hatlarda, satın alınan ya da kullanılan tarife ve paketlerin sabit ücretini karşılayan bakiyenin var olması halinde her 30 günde bir yenilenmekte ve bilgilendirme SMS'i gönderilmektedir.

Türk Telekom internetin ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Türk Telekom Kalan Kullanım Haklarını Öğrenme Türk Telekom kalan kullanım haklarını öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayabilir, KALAN yazıp 5555'e SMS gönderebilir, telefonunuzdan *123# tuşlayabilir yada 9333 servisini kullanarak kalan haklarını sorgulayabilirsiniz.

Vodafone sahip olduğum paketleri nasıl öğrenebilirim?

Vodafone Yanımda” uygulamasına giriş yaptıktan sonra, “Tarife ve Kullanımlarım” sekmesi altında bulunan “Tarife ve Paketlerim”e tıklayarak kullanmakta olduğunuz güncel tarifeyi görüntüleyebilirsiniz.

Vodafone tarife yenileme nasıl olur?

Yanımda İnternet: Tarife değişikliğinizi Yanımda İnternet "Geçebileceğim Tarifeler" sayfası üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak 7048'e SMS gönderebilirsiniz.

9333 ücretsiz mi?

Tarife kalan tüm kullanım hakları 9333'ü ücretsiz arayarak ya da *124#'yi ücretsiz tuşlayarak da öğrenilebilir. Tarife kapsamında kalan dakikalar için SES , kalan SMS hakları için SMS ve cepten internet hakkı için INTERNET yazıp 5555 'e SMS gönderilerek öğrenebilirsiniz.

Turk Telekom kalan Kullanimlar nasil ogrenilir?

Türk Telekom Kalan Kullanım Nasıl Sorgulanır Türk Telekom Kalan Kullanım Sorgulamak için 9333 arayabilir yada telefondan 123# tuşlayarak hemen öğrenebilirsiniz. Ayrıca Telefonunuzda Türk Telekom online işlemler uygulaması varsa uygulamadan kalan kullanım ve paket detaylarını görebilirsiniz.

Vodafone kaç tl kaldı?

Telefonunuzdan *7000# tuşlayarak arama tuşuna basarak menüdeki işlem adımlarını takip etmeniz yeterli.

Vodafone Dokumani nasil yapilir?

Vodafone Arama Dökümü Alma Yöntemleri
  1. Size en yakın Vodafone bayisine kimliğinizle gidip geriye dönük görüşme detaylarını alabilirsiniz. ...
  2. Vodafone çağrı merkezini arayıp ayrıntılı arama istediğinizde e-posta adresine gönderilmesini sağlayabilirsiniz. 542'yi ya da 0542-542-00-00 numaraları aramanız yeterlidir.
Daha fazla öğe...

Kalan internetim ne kadar?

Paketlerinizde ne kadar internet hakkınız kaldığını öğrenmek için INTERNET SORGU yazıp, Paketlerinizde ne kadar MMS hakkınız kaldığını öğrenmek MMS SORGU yazıp 7000'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. * SMS bilgilendirmeleri son 48 saat içerisindeki kullanımları içermeyebilir.