Ronaldonun anne babası kim?

İçindekiler:

  1. Ronaldonun anne babası kim?
  2. Ronaldo Kimdir Kısaca Hayatı?
  3. Ronaldo Kuran okuyor mu?
  4. C Ronaldo kaç çocuğu var?
  5. Ronaldo Juventus kaç gol attı?
  6. Mesut Özil Kur'an okuyor mu?
  7. Ronaldo Türklerle akraba mı?
  8. Ronaldo Jr kaç yaşında?
  9. Messi kaç çocuğu var?
  10. Ronaldo'nun evi nerededir?

Ronaldonun anne babası kim?

José Dinis Aveiro Cristiano Ronaldo/Babalar

Ronaldo Kimdir Kısaca Hayatı?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, tarihinde Portekiz'in Madeira şehrinde dünyaya gelmiştir. Portekiz milli takımının da formasını giyen Ronaldo, 2009 yılından beri, Real Madrid adını mücadele etmektedir. ... Koyu bir Katolik aile içinde dünyaya gelen Ronaldo, oldukça duygusal ve dinine bağlı bir kişiliktir.

Ronaldo Kuran okuyor mu?

CRİSTİANO RONALDO: 'KURAN-I KERİM OKUMAYA BAŞLADIM' Geçtiğimiz günlerde annesinin hastaneden taburcu olduğunu açıklayan ve maaşında indirime giden Cristiano Ronaldo, “Karantinadayken insan kendisiyle başbaşa kalıyor bu sürede çok kitap okudum, çok düşündüm.. şimdi de Kuran-ı Kerim okumaya başladım.” dedi.

C Ronaldo kaç çocuğu var?

Cristiano Ronaldo Jr. Alana Martina dos Santos AveiroEva Maria Dos SantosMateo Ronaldo Cristiano Ronaldo/Çocukları

Ronaldo Juventus kaç gol attı?

Sporting Lizbon altyapısında yetişen Ronaldo, Manhcester United'da 108, Real Madrid'de 450, Juventus'ta ise 100 gol attı. Portekiz Milli Takım kaptanı, ülkesinin formasıyla ise 103 gol atmayı başardı. Cristiano Ronaldo, Avrupa'da 3 farklı takımla 100 gol barajını aşan ilk oyuncu olarak tarihe geçti.

Mesut Özil Kur'an okuyor mu?

Mesut Özil: Ben bir Müslümanım. Önce Kur'an'dan kesitler okuyorum. Bunları okuduktan sonra da takım arkadaşlarım için her şeyin yolunda gitmesini diliyorum.

Ronaldo Türklerle akraba mı?

Alanyalı Mehmet Güvener, dünya devi Real Madrid takımında forma giyen Portekizli ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile akraba oluyor. Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun kuzeni Christine Grosso, ABD'de yaşayan Alanyalı Mehmet Güvener ile evliliğe ilk adımı Alanya'da attı.

Ronaldo Jr kaç yaşında?

11 yaşında (17 Haziran 2010) Cristiano Ronaldo Jr./Yaş

Messi kaç çocuğu var?

Thiago Messi Mateo Messi RoccuzzoCiro Messi Roccuzzo Lionel Messi/Çocukları

Ronaldo'nun evi nerededir?

Cristiano Ronaldo, New York Trump Tower'da 18.5 milyon Dolar'a daire satın aldı. CR7'nin New York'un en işlek caddelerinden olan 721 Fifth Avenue'da yer alan evinde 3 adet banyo bulunuyor.