THY den fatura nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. THY den fatura nasıl alınır?
  2. THY bilet numarası nasıl öğrenilir?
  3. Turkish Airlines online bilet nasıl alınır?
  4. THY e-bilet fatura yerine geçer mi?
  5. THY Mali e-bilet nasıl alınır?
  6. THY PNR nerede yazar?
  7. Mobil Biniş Kartı THY nasıl alınır?
  8. Uçak biletleri fatura yerine geçer mi?
  9. THY elektronik bilet nedir?
  10. E-bilet çıktısı nasıl alınır?
  11. Mali e-bilet ne demek?

THY den fatura nasıl alınır?

Fatura niteliğindeki mali e-biletinize, biletinizin düzenlenmesinden itibaren en geç 72 saat içinde http://ebiletfatura.turkishairlines.com adresinden ulaşabilirsiniz. Biletinizi bir acenteden satın aldıysanız lütfen faturanızı almak için acenteye başvurunuz.

THY bilet numarası nasıl öğrenilir?

Bilet numarası, bilet üzerinde en alt satırın ortasında, havayolu seri numarasının yanında yer alır. Bilet numarası 13 rakamdan oluşur ve Türk Hava Yolları'na ait bilet numaraları 235 ile başlar. Biletinizi acenteden satın aldıysanız bilet numarası için acenteyle iletişime geçebilirsiniz.

Turkish Airlines online bilet nasıl alınır?

Bilgisayarınız, tabletiniz ya da akıllı telefonunuz üzerinden internet sitemize/mobil uygulamamıza girerek veya bize ulaşın sayfamızdaki çağrı merkezimizi arayarak e-bilet satın alabilirsiniz. Detaylı bilgi için rezervasyon sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

THY e-bilet fatura yerine geçer mi?

Mali e-bilet çıktılarının ayrıca kaşelenip imzalanmasına gerek bulunmamaktadır. Biletinizi bir acenteden satın aldıysanız lütfen faturanızı almak için acenteye başvurunuz. ... Düzenlenecek olan mali e-bilet, bulunduğunuz ülke mevzuatı uyarınca fatura yerine geçmiyorsa, lütfen bulunduğunuz ülkedeki satış ofisimize başvurun.

THY Mali e-bilet nasıl alınır?

Fatura niteliğinde olan ve elektronik bilet bilgilerinizi içeren e-bilet dökümanınızı https://ebiletfatura.turkishairlines.com/aj linkine tıklayarak görüntüleyebilir veya (uçuş tarihinden itibaren en geç 7 gün sonrasına kadar) en yakın THY Satış Ofisi'ne başvurarak alabilirsiniz.

THY PNR nerede yazar?

PNR Kodu Nerede Yazar? Kod, mobil biniş kartınızın sağ alt tarafında, dijital seyahat belgenizin ise orta bölümünün aşağısında “rezervasyon” bilgisi olarak yazar.

Mobil Biniş Kartı THY nasıl alınır?

Online check-in işleminizi internet sitemizden ya da mobil uygulamamızdan yaparak mobil biniş kartınızı telefonunuza gönderebilirsiniz. Ayrıca check-in işleminizi internet sitemizden yaptığınızda mobil biniş kartınızın çıktısını da alabilirsiniz.

Uçak biletleri fatura yerine geçer mi?

Vergi mükellefleri tarafından, elektronik bilet düzenleme izni alan seyahat firmalarının sadece mali mühür veya güvenli elektronik imza ile imzalanmış elektronik biletleri gider gösterilebilecek veya indirime konu edilebilecektir. ... Bu biletler tutarına bakılmaksızın fatura yerine geçen belge olarak kabul edilecektir.”

THY elektronik bilet nedir?

E-bilet, kâğıt bilet kullanımını ortadan kaldıran biletleme sistemidir. Tüm bilet bilgileriniz elektronik olarak sistemde saklanır ve satış anında tüm bilgileri içeren bir "seyahat belgesi" teslim alırsınız.

E-bilet çıktısı nasıl alınır?

Online uçak biletinizi satın aldıktan sonra bilgisayarınıza indirebileceğiniz belgeyi yazıcıya göndererek çıktısını alabilirsiniz. E-bilet belgenizi, e-posta hesabınıza yollanan postada da bulabilirsiniz.

Mali e-bilet ne demek?

THY'den yapılan açıklamada,”Mali e-bilet, üzerinde Gelir İdaresi Başkanlığı amblemi bulunan, elektronik sertifika ile imzalanan ve yolcularımıza e-posta ile iletilen https://ebiletfatura.turkishairlines.com ve/veya portalı üzerinden yolcularımızın erişimine sunulan belgedir.