Taze direkt neden kapandı?

İçindekiler:

  1. Taze direkt neden kapandı?
  2. Taze direkt organik mi?
  3. Tazedirekt kim kurdu?
  4. Tazedirekt kaç günde gelir?
  5. Hasan Aslanoba kimdir?
  6. Tazemasa sahibi kim?
  7. Taze direkt migrosun mu?
  8. Taze direkt nedir?
  9. Tazedirekt hangi firmanın?
  10. Taze direkt hangi şehirlerde var?
  11. Hasan Aslanoba kaç yaşında?
  12. Erikli suyun sahibi kim?
  13. Tazemasa ne demek?
  14. Tazemasa ne zaman kuruldu?
  15. Taze direkt kim?
  16. Tazedirekt Migros'un mu?
  17. Hasan Aslanoba Kimdir Biyografi?
  18. Aslanoba Capital kimin?
  19. Erikli su Nestle nin mi?

Taze direkt neden kapandı?

Gelinen noktada durum şu: 400 kişinin çalıştığı Tazedirekt, son bir yılda 1.8 milyon ciro yapmasına ve yıllık yüzde 30 büyüme beklentisine rağmen kapandı. Kapanma sebebi olarak “Piyasa Koşulları” gerekçe gösterildi. Tazedirekt'e tedarik sağlayan 15 bin dönümlük üç çiftlik vardı.

Taze direkt organik mi?

Tazedirekt.com, organik ürünlerine güvenebileceğiniz bir adres. Organik çiftliklerden pestisit analizli meyve sebzeleri 24 saat geçmeden, arada hiçbir aracı olmadan, özenle ve tek tek seçiyorlar. Siparişinizi +4 dereceli araçlarıyla, soğuk zincir kırılmadan kendi teslimat personelleriyle kapınıza kadar getiriyorlar.

Tazedirekt kim kurdu?

Türkiye'nin önde gelen girişimcisi ve melek yatırımcısı Hasan Aslanoba'nın iki yıl önce kurduğu Tazedirekt.com sitesi geçtiğimiz Şubat ayında kapandı. Kapanma kararından 10 ay kadar sonra yeni bir açıklama geldi.

Tazedirekt kaç günde gelir?

Teslimat Gün ve Saat Seçim Siparişinizi haftanın 7 günü, hafta içi 14:00 - 22:00, hafta sonu ise 10:00 - 18:00 arası teslim edebiliyoruz. Siparişinizi kendi seçtiğiniz zaman aralığında teslim alabilirsiniz. Teslimat aralıkları 4 saatliktir.

Hasan Aslanoba kimdir?

1963'de Bursa'da doğdu, 1988'de National University'den, MBA diploması aldı. 2005'de aile şirketi Erikli Su'yu su pazarının açık ara lideri yaptı. 2006'da, Erikli Su ile Nestle Waters arasında Türkiye ortaklığını gerçekleştirdi. Ortak şirkette, 2012'ye kadar CEO ve şirket ortağı olarak çalıştı.

Tazemasa sahibi kim?

Tazedirekt'in ani ve beklenmeyen kapanışı sonrası satışlarında yüzde 30'luk bir artış yakaladığını öğrendiğimiz Tazemasa'nın kurucusu ve CEO'su Fahri Özcan, çok konuşulan bu konuyla ilgili ise şunları söylüyor: "2012 yılından bu yana çok popüler olan Food&Tech işinde doğal olarak kendi ürünleri pazarlayan yöresel ...

Taze direkt migrosun mu?

Tazedirekt markamızın Migros'a satışını bugün gerçekleştirdik.

Taze direkt nedir?

Tazedirekt, taptaze, doğal ve katkısız lezzetleri müşterilerinin kapısına kadar götüren bir alışveriş sitesidir. Etin safını, sütün günlüğünü, meyve sebzenin doğalını ve daha nicelerini size ulaştırmak için titizlikle arayıp tarayıp buluyoruz, aralarından standartlarımıza uygun olanları özenle seçiyoruz.

Tazedirekt hangi firmanın?

Marka ve dijital haklar satılacak. Edindiğimiz bilgilere göre Tazedirekt.com'un internet üzerindeki haklarının tamamı Migros'a yani Anadolu Holding'e satılıyor.

Taze direkt hangi şehirlerde var?

Şu an için İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli, İzmir ve Bodrum'dayız.

Hasan Aslanoba kaç yaşında?

Hasan Aslanoba, 'de Bursa'da doğdu, ilk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde yüksek öğrenim gördü.

Erikli suyun sahibi kim?

Erikli su kimin? : Türkiye'de geniş bir pazara sahip olan Erikli su ilk olarak Nihat Aslanoba tarafından 1960 yılından kuruldu. Uludağ'daki kaynak sularını satarak marka olan Erikli Su, Ağustos 2006'da Nestle ile ortaklık kurdu. Erikli Su'yun büyük hissedarı Nestle oldu.

Tazemasa ne demek?

Tazemasa.com: Mutlu ve sağlıklı aile sofraları yaratmak için yola çıkan bir online market projesi. 2012 yılının Aralık ayında Fahir Özcan tarafından kurulan Tazemasa, mutlu ve sağlıklı aile sofraları yaratmak için yola çıkmış.

Tazemasa ne zaman kuruldu?

Sizlere ilk olarak 2013 yılında tanıttığımız Tazemasa için 'Türkiye'de taze, doğal ve organik gıda satışı yapan ilk online e-ticaret platformlarından biri' diyebiliriz.

Taze direkt kim?

SON dönemlerde internet yatırımlarıyla dikkat çeken Hasan Aslanoba tarafından kurulan doğal gıda online alışveriş markası Tazedirekt, Migros Grubu'na katıldı.

Tazedirekt Migros'un mu?

Hayırlı uğurlu olsun. Bu satın almayla Migros (Anadolu Holding), Tazedirekt'in tüm marka, yazılım, tasarım, resim/fotoğraf ve mevcut verilerini resmi olarak devralmış oldu.

Hasan Aslanoba Kimdir Biyografi?

1963'de Bursa'da doğdu, 1988'de National University'den, MBA diploması aldı. 2005'de aile şirketi Erikli Su'yu su pazarının açık ara lideri yaptı. 2006'da, Erikli Su ile Nestle Waters arasında Türkiye ortaklığını gerçekleştirdi. Ortak şirkette, 2012'ye kadar CEO ve şirket ortağı olarak çalıştı.

Aslanoba Capital kimin?

Aslanoba Capital Türkiye'nin önde gelen melek yatırımcılarından Hasan Aslanoba'nın teknoloji yatırımlarından sorumludur.

Erikli su Nestle nin mi?

Erikli su kimin? : Türkiye'de geniş bir pazara sahip olan Erikli su ilk olarak Nihat Aslanoba tarafından 1960 yılından kuruldu. Uludağ'daki kaynak sularını satarak marka olan Erikli Su, Ağustos 2006'da Nestle ile ortaklık kurdu. ... Nestle içme suyu pazarında Nestle Pure Life ile de varlık gösteriyor.