Hat taşıma Turkcell kaç TL?

İçindekiler:

  1. Hat taşıma Turkcell kaç TL?
  2. Hattını Turkcell'e taşıyanlara kampanya var mı?
  3. Turkcell'e hat taşıma kaç gün sürer?
  4. Turkcell bol GB tanışma seti kaç TL?
  5. Hat değiştirmek kaç TL?
  6. Turkcell numara taşıma için ne gerekli?
  7. Turkcell hat taşıma faturasız ne kadar?
  8. Taahhüt bitmeden numara taşınır mı?
  9. Turkcell bol GB tanışma seti nedir?
  10. BOL BOL 5555 nedir?
  11. Cep telefonu hattımı üzerime nasıl alırım?
  12. Hat taşımak için neler gerekli?
  13. Hattımı Vodafone taşımak için ne gerekli?
  14. Turkcell yeni hat ne kadar 2020?

Hat taşıma Turkcell kaç TL?

Numara Taşıma Numaramı taşımak ücretli midir? Hayır, herhangi bir ücret ödemezsiniz. Aşağıdaki formu doldurarak, numara taşıma talebinizi tık diye bize iletebilirsiniz.

Hattını Turkcell'e taşıyanlara kampanya var mı?

Yeni Turkcell'lilere özel Hoşgeldin 10 GB Kampanyası'nda her yöne 750 dakika konuşma, bol bol kullanacağınız 10 GB internet paketi, 100 SMS ve Bip'te geçerli 1 GB internet'e sahip olabilirsiniz. Size özel sunulan avantajlı GNÇ fırsat, Dev 150 GB, Platinum + Hoş Geldin gibi paketlerden yararlanabilirsiniz.

Turkcell'e hat taşıma kaç gün sürer?

Numara taşıma işlemi kaç gün sürer? Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder.

Turkcell bol GB tanışma seti kaç TL?

TL Hediyeli Tanışma Seti kampanyasından yararlanan müşterilerimizin hatları, içinde 35TL + 6GB* hediyesi ile açılacak. Hediye 35 TL; konuşma, SMS, internet ve katma değerli mobil servis kullanımlarında geçerlidir.

Hat değiştirmek kaç TL?

Faturalı hatlar için numara değişikliği işlem ücreti 24,99TL'dir ve yeni numaranız için iletilen faturanıza yansır. Faturasız hatlar için numara değişiklği işlem ücreti 24,99 TL'dir ve bakiyenizden düşecektir. Değişiklik yapabilmek için hattınızda en az 24,99 TL yüklü olmalıdır.

Turkcell numara taşıma için ne gerekli?

Numara Taşıma
  1. Nüfus Cüzdanı (kimlik alternatifleri için tıklayın)
  2. Son iki aydan birine ait sabit fatura (fatura alternatifleri).

Turkcell hat taşıma faturasız ne kadar?

Şimdi faturasız hat başvurusu yapanlara 5GB sadece 39 TL!

Taahhüt bitmeden numara taşınır mı?

Numara Taşırken İptal Edilen Hatta Cayma Bedeli Yansır ? Tüm operatörler için özel bir şart olmadıkça taahhütlü olarak alınan tarife taahhüt edilen süre içinde iptal edilemez.

Turkcell bol GB tanışma seti nedir?

Turkcell'den yeni bir ön ödemeli hat almak isteyen bireysel müşterilere, 28 gün boyunca kullanabilecekleri her yöne 750 dakika, 250SMS ve 15GB hediyesi ile açılacak. Üstelik 90 gün boyunca ayda 10GB daha kazanma fırsatıyla! 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli.

BOL BOL 5555 nedir?

Türk Telekom, yeni gelene Hoş Geldin kampanyası ile bol bol hediye veriyor! İlk ay 7 SMS 15 GB Hediye! ... BOLBOL yazıp, 5555'e SMS gönderin.

Cep telefonu hattımı üzerime nasıl alırım?

Devir talebinde, devralan ve devreden olmak üzere her iki tarafın devir formunu doldurup imzalaması gerekmektedir. Devreden sadece kimlik fotokopisini bırakırken devralan yeni abonelik için gerekli evrakları ibraz etmeli ve abonelik sözleşmesi doldurmalıdır.

Hat taşımak için neler gerekli?

Numara Taşımayla İlgili Sıkça Sorulan Sorular
  • Türk Telekom mobile hattınızı taşımak için nüfus cüzdanınızı yanınızda bulundurmanız ve numara taşıma formunu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.
  • Başvurunuz sonrası ilk 24 saat içinde sistemdeki bilgilerinizin doğruluğuna ve ilettiğiniz belgelerin geçerliliğine bakılır.
Daha fazla öğe...

Hattımı Vodafone taşımak için ne gerekli?

Numara taşıma işlemini yerinizden kalkmadan, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmek için, bu bağlantıya tıklayarak tarifenizi kolayca belirleyin, "Hattımı Vodafone'a Taşı" seçeneğine tıklayın, telefon numaranızı seçin ve bilgilerinizi doldurun. Ardından başvurunuzu doğrulamak ve randevu almak için sizi arayacağız.

Turkcell yeni hat ne kadar 2020?

Faturalı hat alan bir insan herhangi bir kampanyaya göre fiyatını alır ve fiyat belki de kişiye özel olabilir. 2020 yılında hat fiyatları şu şekildedir: Turkcell: En az 100 TL | En fazla 150 TL. Vodafone: En az 95 TL | En fazla 120 TL.