Enpara dan altın alınır mı?

İçindekiler:

  1. Enpara dan altın alınır mı?
  2. Enpara altın hesabı nasıl kullanılır?
  3. Hangi bankada altın hesabı açılır?
  4. Enpara nasıl bir banka?
  5. Bankaların sattığı gram altın kaç ayar?
  6. Enpara hangi bankalarla anlaşmalı?

Enpara dan altın alınır mı?

Enpara.com Altın hesabından hesap işletim ücreti alınmaz. Enpara.com Altın hesabına altın girişi ve çıkışı, sadece Enpara.com üzerinden altın alımı ve satımı yoluyla gerçekleştirilebilir. ATM'ler hariç Enpara.com'un diğer tüm kanallarından altın alış/satış işlemi yapılabilir.

Enpara altın hesabı nasıl kullanılır?

Hesabınızdaki altınları kullanmak için önce altınlarınızı o an geçerli olan Enpara.com alış kurundan satmanız ve böylelikle Vadesiz TL hesabınıza aktarmanız gerekir. Altın alış ve satış işlemlerinizi TL veya gram altın cinsinden gerçekleştirebilirsiniz.

Hangi bankada altın hesabı açılır?

Vatandaşların altın hesabı açabileceği bankalar arasında Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Vakıfbank, Akbank, Kuveyt Türk, Halkbank, QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası gibi bankalar bulunuyor.

Enpara nasıl bir banka?

Enpara.com, 2012 yılında QNB Finansbank tarafından kurulan, tüm hizmetlerini sadece dijital kanallar üzerinden sunan ve şubesiz olmasının kendisine yarattığı maliyet avantajını masrafsız ve avantajlı bankacılık anlayışıyla müşterileriyle paylaşan, Türkiye'nin ilk şubesiz dijital bankasıdır.

Bankaların sattığı gram altın kaç ayar?

Altın Mevduat Hesabı'ndaki altınlar kaç ayardır? ​Akbank Altın Mevduat Hesabı'nızdaki 1 gram altın 995/1.000 saflık değerindeki, 24 ayar altını ifade etmektedir.

Enpara hangi bankalarla anlaşmalı?

QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM platformunda birleştirdi, Enparalılara DenizBank ve TEB ATM'lerinden ayda toplam 3 defa ücretsiz işlem yapma hakkı geldi!