Vergi ödemeleri hangi bankadan?

İçindekiler:

  1. Vergi ödemeleri hangi bankadan?
  2. Kira vergisi internetten nasıl ödenir?
  3. Vergi borcumu nasıl öderim?
  4. Vergi yapılandırması bankadan ödenir mi?

Vergi ödemeleri hangi bankadan?

Tüm vergi ödemelerinizi Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın banka kartları ile İNTERAKTİF VERGİ DAİRESİ'nin web (ivd.gib.gov.tr) adresi veya mobil uygulaması (GİB Mobil) üzerinden ya da bu bankalarla birlikte Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım bankalarının online bankacılık hizmetlerinden yararlanarak ...

Kira vergisi internetten nasıl ödenir?

Kira gelir vergisi anlaşmalı bankalar aracılığı ile internetten ödenebiliyor. Kira gelir vergisi mükellefleri intvd.gib.gov.tr/kirabeyan adresine giriş yaparak buradan ne kadar vergi ödeyeceklerini hesaplayabiliyor; önceden hazırlanmış kira vergisi beyannamesini doldurarak, beyanda buluabiliyor.

Vergi borcumu nasıl öderim?

Ödemeler Gelir İdaresi Başkanlığının internet adresi “www.gib.gov.tr” veya “e-devlet – www.turkiye.gov.tr” üzerinden, vergi dairesine gelerek veya posta yoluyla da yapılabiliyor.

Vergi yapılandırması bankadan ödenir mi?

Yapılandırılan borçların, borçlunun tercihlerine göre, Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi (www.gib.gov.tr) üzerinden anlaşmalı bankaların banka ve kredi kartıyla ödenmesi imkanı bulunuyor. ... Borçlar, vergi tahsiline yetkili bankalar ile vergi dairesi vezneleri aracılığıyla ya da PTT şubelerinden de yatırılabilecek.