Vodafone paketin ne zaman biteceğini nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Vodafone paketin ne zaman biteceğini nasıl öğrenebilirim?
  2. Vodafone paket yenileme tarihi nasıl öğrenilir?
  3. Vodafone taahhüt süresini nasıl öğrenebilirim?
  4. Vodafone ne kadar kontör kaldığını nasıl öğrenebilirim?
  5. Vodafone Faturalı paketim ne zaman yenilenecek?
  6. Paketim ne zaman yenilenecek Türk Telekom?
  7. Vodafone fatura ödemeden paket yenilenir mi?
  8. Vodafone Kolay Paket her ay yenileniyor mu?
  9. Vodafone hattı kaç ay sonra kapanır?
  10. Kaç kontörüm var?
  11. Internetim ne zaman yenilenecek Vodafone?
  12. Faturamın son ödeme tarihi ne zaman Türk Telekom?
  13. Türk Telekom Mobil fatura kaç gün içinde ödenmeli?
  14. Paket bitmeden başka paket yapılır mı?

Vodafone paketin ne zaman biteceğini nasıl öğrenebilirim?

Paketinizde dakika, SMS, MMS ve internet haklarınızın kalanını bir arada görmek istiyorsanız, OZET yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermeniz yeterli.

Vodafone paket yenileme tarihi nasıl öğrenilir?

Vodafone hattınız ile 542'yi, diğer operatör ve sabit hatlardan ise 0542 542 00 00 numarasını arayarak müşteri hizmetleri ile yapacağınız telefon görüşmesi neticesinde kullanıyor olduğunuz güncel tarifeyi ve detaylarını öğrenebilirsiniz.

Vodafone taahhüt süresini nasıl öğrenebilirim?

Vodafone faturalı hat sahipleri taahhüt sorgulama işlemini için dilerlerse Vodafone taahhüt sorgulama kodu numarasını kullanabilir. Kaç ay taahhüt kaldığını sorgulamak için Telefonunuzdan *7000# tuşlayarak arama tuşuna basmanız yeterlidir.

Vodafone ne kadar kontör kaldığını nasıl öğrenebilirim?

Bakiye Öğrenme Servisi
  1. 7501'i arayarak.
  2. mesajınıza BAKIYE yazıp 7501'e mesaj göndererek.
  3. *123# yazıp arama tuşuna basarak USSD ile.

Vodafone Faturalı paketim ne zaman yenilenecek?

Faturalı hatlar için; sahip olduğunuz haklar, fatura kesim tarihinizde gece 00:00 itibarıyla yenilenir, böylelikle yeni haklarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Faturasız hatlar için; tarifeye giriş yapıldığı tarih ve saat itibarıyla gelen bilgilendirme mesajına bağlı kalarak yenilenmektedir.

Paketim ne zaman yenilenecek Türk Telekom?

Bu servis sadece faturalı mobil hatlar içindir. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip "FATURA" yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son döneme ait mobil fatura tutarınızı, son ödeme tarihinizi ve varsa ödenmemiş mobil faturalarınızı öğrenebilirsiniz.

Vodafone fatura ödemeden paket yenilenir mi?

Faturalı hatlar için; sahip olduğunuz haklar, fatura kesim tarihinizde gece 00:00 itibarıyla yenilenir, böylelikle yeni haklarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. ... Sahip olduğunuz kullanım haklarını görmek için Yanımda İnternet Tarifem ve Kalan Kullanımlarım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Vodafone Kolay Paket her ay yenileniyor mu?

Kolay Paket kullanım hakları 28 gün boyunca geçerlidir. 28 gün dolduktan sonra kullanımlar devretmez; paket tekrarlamaz. Paket içeriğine Telsiz Kullanım Vergisi dahildir. Hattınıza bir ay içinde üst üste 10 kereye kadar Kolay Paket yükleyebilirsiniz.

Vodafone hattı kaç ay sonra kapanır?

En düşük yükleme miktarını yükledikten sonraki 180 gün boyunca bakiyeniz bulunuyorsa arama yapabilir, bulunmuyorsa dışardan aranmaya devam edebilirsiniz. 90 gün boyunca kontör yüklenmemiş ve bakiyeniz sıfır ise Vodafone tarafından arama ve kısa mesaj gönderme kısıtlaması başlar.

Kaç kontörüm var?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.

Internetim ne zaman yenilenecek Vodafone?

Faturalı hatlar için; sahip olduğunuz haklar, fatura kesim tarihinizde gece 00:00 itibarıyla yenilenir, böylelikle yeni haklarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Faturamın son ödeme tarihi ne zaman Türk Telekom?

Her ayın 22'si olan fatura son ödeme tarihi, her ayın 16'sı olacaktır.

Türk Telekom Mobil fatura kaç gün içinde ödenmeli?

Fatura kesim tarihinden sonra yani ödeyeceğiniz tutar tam olarak belirlendikten sonra size SMS ile faturanızın son ödeme tarihi bildirilir. Fatura kesin tarihi ile fatura son ödeme tarihi arasında 1o ile 15 gün bulunmaktadır.

Paket bitmeden başka paket yapılır mı?

Paket dakikalarımı bitirdiğimde yeni bir paket alabilir miyim? Aynı ay içerisinde mevcut tarifenize ek olarak Otomatik Paket satın alabilirsiniz.