Sürat Kargo kaç gün bekler?

İçindekiler:

  1. Sürat Kargo kaç gün bekler?
  2. Kargodan ne geldiğini öğrenme?
  3. PTT Kargo 30 kg ne kadar?
  4. Kargonun Kimden geldiğini öğrenme Trendyol?
  5. UPS Kargoya nasıl ulaşılır?
  6. Kargolar şubede kaç gün bekler?

Sürat Kargo kaç gün bekler?

Herhangi Bir Sebepten Dolayı Teslim Alamadığımız Kargomuz, Ne Kadar Süreyle Şubelerinizde Bekletilir? Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargo geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilir. Gönderici ve alıcı talebi olmazsa göndericiye iade edilir.

Kargodan ne geldiğini öğrenme?

İlgili kargonun internet sitesine girilerek kargo takibi adlı arama bölümü bulunur. Bu bölüme gönderi kodu girilerek ulaşılan sayfada kişi kendi adına yollanan kargonun o an nerede olduğunu görebilir.

PTT Kargo 30 kg ne kadar?

PTT kargoda 3 kg ile 30 kg olan gönderinin her 1 kg ücreti ( 30 kg dahil olmak üzere) 1,80 TL'dir.

Kargonun Kimden geldiğini öğrenme Trendyol?

Gönderimin durumunu nasıl öğrenebilirim? Gönderinizin son durumunu Trendyol Express web sitesinden teslimat numarasıyla sorgulama yaparak öğrenebilir ya da 0850 759 15 15 numaralı çağrı merkezimizi arayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

UPS Kargoya nasıl ulaşılır?

UPS Kargo Müşteri Hizmetleri Direk Nasıl Bağlanabilirim? 00 66 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak, gönderi talebinde bulunabilir ya da gönderilerinizin durumunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca ups.com.tr adresinden de her türlü bilgiyi direkt olarak alabilirsiniz.

Kargolar şubede kaç gün bekler?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.