Biletix bileti iade edilir mi?

İçindekiler:

  1. Biletix bileti iade edilir mi?
  2. Biletix biletimi başkası kullanabilir mi?
  3. Sinema bileti nasıl iptal edilir?
  4. Milyon bilet iade nasıl yapılır?
  5. Biletix güvenli mi?
  6. Milyonfest bilet iptali nasıl yapılır?
  7. Bilette ne yazar?
  8. Konser biletinde isim yazar mı?
  9. Cinemaximum referans no nedir?
  10. MilyonFest Mersin 2021 olacak mı?
  11. MilyonFest iptal mi?
  12. Biletix hizmet bedeli nedir?
  13. Biletix bilet iptal olur mu?
  14. MilyonFest Arsuz 2021 olacak mı?
  15. Online Bilette uçuş numarası nerede yazar?
  16. Bilette PNR No nerede yazar?

Biletix bileti iade edilir mi?

Bilet satın aldıktan sonra etkinliğe katılamayacağımı farkettim, iptal/iade veya değişiklik yapabilir miyim? ... Organizatör tarafından herhangi bir etkinlik iptal edilmediği veya ertelenmediği müddetçe ya da organizatörün belirlediği kurallar dışında, bilet iadesi, iptal ve değişiklik yapılamaz.

Biletix biletimi başkası kullanabilir mi?

Biletleri başkasına versem kullanabilir mi? Kural olarak bileti elinde bulunduran kişi bileti ile beraber etkinliğe katılım yapabilir. Detaylı bilgiye internet sitemizden etkinliğe ait satış sayfasını kontrol ederek ulaşabilirsiniz.

Sinema bileti nasıl iptal edilir?

Aldığım bileti iade edebilir miyim ya da değiştirebilir miyim? Henüz biletini bastırmadıysan seansın başlamasına bir saat kalana kadar sitemizden; biletin basılı ise ya da seansın başlamasına bir saatten daha kısa süre varsa sinema gişesinden iade yapabilirsin.

Milyon bilet iade nasıl yapılır?

Dünyada ve ülkemizdeki Covid-19 salgını sebebiyle Ertelenen ve İptal edilen etkinliklerimizin bilet iadeleri için üye olduğunuz telefon numarası ile birlikte destek@milyonbilet.com adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Biletix güvenli mi?

Biletix.com'a internet üzerinden gönderdiğiniz tüm bilgiler, günümüzün en güvenilir donanımıyla şifrelendirilir. ... VeriSign'ın elektronik sertifikası sizin gerçekten biletix.com ile bağlantıda olduğunuzu garantiler.

Milyonfest bilet iptali nasıl yapılır?

Dünyada ve ülkemizdeki Covid-19 salgını sebebiyle Ertelenen ve İptal edilen etkinliklerimizin bilet iadeleri için üye olduğunuz telefon numarası ile birlikte [email protected] adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bilette ne yazar?

Bilet numarası, bilet üzerinde en alt satırın ortasında, havayolu seri numarasının yanında yer alır. Bilet numarası 13 rakamdan oluşur ve Türk Hava Yolları'na ait bilet numaraları 235 ile başlar. Biletinizi acenteden satın aldıysanız bilet numarası için acenteyle iletişime geçebilirsiniz.

Konser biletinde isim yazar mı?

Özel durumlar hariç biletlerin üstünde isim bilgisi bulunmaz.

Cinemaximum referans no nedir?

Referans numarası, satın almış olduğun bilete özel olarak oluşturulmuş koddur. Ödeme ekranından sonra işleminin başarılı olduğuna dair bilgilendirme ve bilet ayrıntıları içeren ekranda bu kod yer alıyor. Ayrıca e-posta adresine bu kodu içeren konfirmasyon postası gönderiyoruz. Bilet aldım ama referans numaram gelmedi!

MilyonFest Mersin 2021 olacak mı?

Milyonfest Mersin Erdemli 2021'de yine muhteşem kadrosuyla Milyon Beach Erdemli'de yapılacak.

MilyonFest iptal mi?

28 sanatçının yer alacağı festivale 20 bin kişi bilet almıştı Milyonfest Eskişehir, valilik tarafından iptal edildi.

Biletix hizmet bedeli nedir?

İşlem bedeli, internet sitesi ve mobil uygulamalar üzerinden yapılan satışlarda, işlem başına eklenen bir ücrettir ve teslimat tiplerine göre değişiklik gösterebilir. Bu ücret, siparişinizin alınması, teslimata hazır hale getirilmek üzere biletlendirme sistemimize işlenmesi hizmetlerini kapsar.

Biletix bilet iptal olur mu?

Bu kapsamda, kural olarak, tüm bilet satışları kesin olup, etkinliğin iptal edilmesi haricinde, satılan biletler, satış işlemi sonrasında hiçbir şekilde iptal edilmemekte, değiştirilmemekte ve ücret iadesi yapılmamaktadır.

MilyonFest Arsuz 2021 olacak mı?

MilyonFest Arsuz, 19 - 20 - 21 - 22 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenecek.

Online Bilette uçuş numarası nerede yazar?

Bilet numarası, bilet üzerinde en alt satırın ortasında, havayolu seri numarasının yanında yer alır. Bilet numarası 13 rakamdan oluşur ve Türk Hava Yolları'na ait bilet numaraları 235 ile başlar. Biletinizi acenteden satın aldıysanız bilet numarası için acenteyle iletişime geçebilirsiniz.

Bilette PNR No nerede yazar?

Kod, mobil biniş kartınızın sağ alt tarafında, dijital seyahat belgenizin ise orta bölümünün aşağısında “rezervasyon” bilgisi olarak yazar.