Yumoş Türk malı mı?

İçindekiler:

  1. Yumoş Türk malı mı?
  2. Vernel hangi ülkenin malı?
  3. Yumoş Extra ne demek?
  4. Yumoş fabrikası nerede?
  5. Henkel hangi ülkeye ait?
  6. Vernel TURK MALI MI?
  7. Perwoll kimin malı?
  8. Yumoş Extra ne kadar?
  9. Yumoş Extra orkide ne kadar?
  10. Unilever hangi ülkeye ait?
  11. Loctite nerenin malı?
  12. Marc temizlik ürünleri hangi ülkenin?
  13. Vernel Yumuşatıcı israil malı mı?
  14. Persil Matik hangi ülkenin malı?
  15. Perwoll Türk markası mı?
  16. Perwoll Siyah hangi ülkenin?

Yumoş Türk malı mı?

Yumoş, 1986 yılında kurulan yumuşatıcı markasıdır. Markanın Türkiye haklarının sahibi Unilever firmasıdır ve Konya fabrikasında üretilmektedir. ... Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Porto Riko: Snuggle (Markanın bu ülkelerdeki lisans hakkı 2008 yılında Alman Henkel'in bünyesinde olan Sun Products şirketine satıldı.)

Vernel hangi ülkenin malı?

Vernel
TürYumuşatıcı
SahibiHenkel
KökeniAlmanya
Çıkış1968
İlgili markalarLenor, Yumoş
2 satır daha

Yumoş Extra ne demek?

Açıklama. Giysileriniz Uzman Bakım için Yumoş Extra'ya Emanet! Yumoş Extra giysilerinizin rengini ve yumuşaklığını daha uzun süre korunmasını sağlarken; Lilyum, Orkide, Hanımeli ve Lavanta varyantlarıyla eşsiz çiçek kokularının ferahlatıcı kapsülleriyle kalıcı hoş koku sağlar.

Yumoş fabrikası nerede?

Unilever'in 350 milyon lira yatırımla kurulan Konya'daki fabrikası açıldı. Tesiste; OMO, Domestos, Yumoş, Cif, Rinso, Elidor, Clear, Dove gibi markaların üretimi yapılacak.

Henkel hangi ülkeye ait?

Fritz Henkel 'de iki ortağı ile birlikte Almanya'nın Aachen kentinde Henkel & Cie firmasını kurdu ve ilk ürünü olan silikat esaslı bir deterjanı pazarlamaya başladı. İzleyen yıllarda bu girişimci aile ve binlerce çalışanı, Henkel'i global bir şirkete dönüştürdü.

Vernel TURK MALI MI?

Vernel, 1976 yılında Türkiye pazarına giren Henkel bünyesindeki yumuşatıcı markasıdır. Almanya merkezli Henkel'in ürünlerinin üretimi için Türkiye'de tesisleri bulunmaktadır. ...

Perwoll kimin malı?

Perwoll, Henkel şirketine ait bir sıvı çamaşır deterjanı markasıdır. Perwoll yün, ipek ve mikrofiber tekstilleri için çamaşır bakım ürünleri sunmaktadır.

Yumoş Extra ne kadar?

Boyut seçenekleri: 0.72 lt24,58 TL/lt. 1.44 lt12,47 TL/lt.

Yumoş Extra orkide ne kadar?

Yumoş Extra Yabani Orkide ve Yasemin 1.44 lt 60 Yıkama Yumuşatıcı Boyut seçenekleri: 0.72 lt55,42 TL/lt. 1.44 lt13,31 TL/lt.

Unilever hangi ülkeye ait?

İngiltere kökenli Lever Brothers ile Hollandalı Dutch Margarine Unie'nin birleşmesi sonucu 'da kurulan Unilever, o günden bu yana dünya çapında faaliyet gösteren İngiliz - Hollanda şirketi oldu.

Loctite nerenin malı?

İSTANBUL - İstanbul'da 1963 yılında kurulan Türk Henkel; Persil, Pril, Vernel, Schwarzkopf, Fa, Diadermine, Pritt ve Loctite gibi lider markalarıyla 50 yıldır yaşamın her alanında yenilikçi ürünler ve çözümler sunuyor.

Marc temizlik ürünleri hangi ülkenin?

Marc, 1999 yılında kurulan Reckitt Benckiser Group bünyesinde üretilen ev temizlik ürünleri markasıdır. Reckitt Benckiser Group, merkezi İngiltere ve Galler olan, ev ve kişisel bakım ürünleri üreten çok uluslu bir şirkettir ve ürünleri 100'den fazla ülkede tüketilmektedir.

Vernel Yumuşatıcı israil malı mı?

Vernel, 1976 yılında Türkiye pazarına giren Henkel bünyesindeki yumuşatıcı markasıdır. Almanya merkezli Henkel'in ürünlerinin üretimi için Türkiye'de tesisleri bulunmaktadır. ...

Persil Matik hangi ülkenin malı?

Persil, Unilever tarafından üretilip pazarlandığı, Birleşik Krallık, İrlanda, Fransa, Latin Amerika (Meksika hariç), Çin, Avustralya ve Yeni Zelanda hariç tüm dünyada Henkel tarafından üretilen ve pazarlanan bir deterjan markasıdır. Persil 1907 yılında Henkel tarafından tanıtıldı.

Perwoll Türk markası mı?

Perwoll 1954 yılında üretilen Henkel AG & Co. KGaA bünyesindeki deterjan markasıdır. 1876 yılında kurulan Henkel dünya çapında Yapıştırıcı Teknolojileri, Çamaşır ve Ev Bakımı ve Beauty Care olmak üzere üç iş biriminde faaliyet gösteren Almanya merkezli bir şirkettir. Türkiye'de Türk Henkel Kimya San.

Perwoll Siyah hangi ülkenin?

Perwoll kimin veya Perwoll hangi ülkenin merak edenlere bildirmekte de yarar var; marka Almanya menşeli, çok uluslu ve bünyesinde parfüm, deterjan, boya ve benzeri sektörlerde pek çok marka bulunduran Henkel bünyesinde faaliyet gösterir.