Şeker parfümü nedir?

İçindekiler:

  1. Şeker parfümü nedir?
  2. En iyi erkek parfümü hangisi?
  3. Escada magnetism ne kadar?
  4. Burberry Klasik nasıl bir koku?
  5. En iyi parfüm markası hangisi?
  6. Fresh koku ne demek?
  7. Floral Sipre ne demek?
  8. Çiçeksi kokular ne demek?
  9. Odunsu kokular hangileri?
  10. Escada magnetism nasıl bir koku?
  11. Roberto Cavalli ne kadar?
  12. Burberry Classic Kadın kokusu nasıl?
  13. Burberry Weekend nasıl bir koku?
  14. Dünyanın en pahalı erkek parfümü hangisi?

Şeker parfümü nedir?

Şeker kokulu parfümler genellikle genç yaştaki bayanlara yöneliktir. ... Greyfurt, mandalina, portakal, misk, vanilya ve esmer amber notalarının birleşiminden doğan şeker kokusu ile bayanlar tarafından sıkça kullanılan parfümler arasında.

En iyi erkek parfümü hangisi?

Hazırsanız başlıyoruz!
  • Davidoff – Cool Water. ...
  • Prada – Luna Rossa Sport EDT. ...
  • 3. Versace – Dylan Blue. ...
  • Carolina Herrera – 212 NYC Men. ...
  • Paco Rabanne – Invictus. ...
  • 6. jean Paul Gaultier – Ultra Male. ...
  • 7. Giorgio Armani – Acqua di Gio Profumo. ...
  • 8. Valentino – Uomo.
Daha fazla öğe...

Escada magnetism ne kadar?

Seçenekler: 50 ml12,12 TL/ml. 75 ml6,98 TL/ml.

Burberry Klasik nasıl bir koku?

Burberry Classic men parfümünün üst kısmı yeşil elma, bergamo, şeftali, kayısı ve erik kokusu hissi verir. Orta kısmı yasemin, sandal ağacı ve sedir kokusuna sahiptir. Alt kısmı ise misk,, vanilya ve sedir olarak tasarlanmıştır. ... Kalıcılık açısından oldukça iyi bir parfüm.

En iyi parfüm markası hangisi?

En İyi Parfüm Markası Hangisi?
SıraMarkaÜlke
1ChanelFransa
2Christian DiorFransa
3Versaceİtalya
4Yves Saint LaurentFransa
16 satır daha

Fresh koku ne demek?

Fresh parfüm nedir sorusunu cevaplayarak başlayalım, her türlü hafif meyve, çiçek, su notaları, otlar bu grup parfümler içerisinde yer alır. ... Yani en kısa ifadesiyle kişiyi baymayan, hafif, canlı, yumuşak, sıcak havalarda rahatlıkla kullanılan her parfüme “fresh parfüm” diyebiliriz.

Floral Sipre ne demek?

Çiçeksi Şipre: Çiçeklerin yaprakları veya kendileriyle oluşuyor. Gül, yasemin ve zambak en çok kullanılan çiçekler arasında başı çekiyor. Meyvemsi Şipre: Çiçeksi parfümler gibi meyvemsi parfümler de şiprenin bir alt türü.

Çiçeksi kokular ne demek?

Çiçeksi Kokular: Bir çiçek buketinin kokusunu içeren parfümlere denir. Portakal çiçeği, frezya ve şakayık bu kokularda sık kullanılan kombinasyonlardır, fakat gül gibi tek bir içerikten oluşan çiçeksi parfümler de vardır.

Odunsu kokular hangileri?

Odunsu parfüm ne demek? Sıcak notalı kokulardan oluşan parfümler odunsu koku ailesine girer. Bu parfümlerin içeriklerinde tarçın, tütün, sandal ağacı, sedir ağacı veya zencefil notalarına rastlanabilir. Paçuli de odunsu ve baharatlı kokularda sıkça rastlanan bir içeriktir.

Escada magnetism nasıl bir koku?

Oryantal vanilya. Frenk üzümü, gül, hindistan cevizi, karamel. İçgüdüsel, seksi, çekici bir kişilik. Güçlü ve kendinden emin yanınızı açığa çıkartan tatlı ve yoğun, sofistike bir koku.

Roberto Cavalli ne kadar?

tarihinde Cimri.com'da yer alan 43 Roberto Cavalli Kadın Parfümleri modeli içerisinde en ucuz Roberto Cavalli Kadın Parfümleri fiyatı 59.0 TL iken, en yüksek Roberto Cavalli Kadın Parfümleri fiyatı 799.9 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Burberry Classic Kadın kokusu nasıl?

Burberry Classic for Woman ışıltılı, şehvetli ve uyumun sadeliğine sahiptir. Parfümün tepe notasını yeşil elma, bergamot, şeftali, kayısı ve erik, kalp notasını yasemin, sandal ağacı ve sedir, dip notasını ise misk ve vanilya oluşturmaktadır.

Burberry Weekend nasıl bir koku?

orta notalar: gül, şeftali çiçeği, iris, şeftali, menekşe, mavi sümbül, kırmızı sıklamen. alt notalar: sedir ağacı, misk, sandal ağacı. 1. kalıcı hoş kokusu olan parfüm.pek parfüm tasvir edemem ama bariz çiçek kokusu var.efenim söylemesi ayıp ama eşimin evlilik yıldönümü hediyesidir kendisi.

Dünyanın en pahalı erkek parfümü hangisi?

1. Clive Christian imzalı Imperial Majesty (İmparator Görkemi) 215,000 dolar yani 316.000 YTL. Sadece 10 koleksiyoncu için 10 adet üretilen parfüm kadar şişesi de çarpıcı. Baccarat kristalinden imal edilen şişesinin boynunda, 5 karatlık elmasla süslenen 18 ayar altın halka bulunuyor.