Diş maskesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Diş maskesi nasıl yapılır?
  2. Aloe Vera dişleri beyazlatır mı?
  3. Diş macunu maskesi nasıl yapılır evde?
  4. Dişteki lekeleri temizlemek için evde neler yapılabilir?
  5. Dişteki siyah lekeler çürük mu?
  6. Aloe vera dişlere sürülür mu?
  7. Aloe vera diş Macunu karışımı ne işe yarar?
  8. Diş macunu siyah noktaları temizler mi?

Diş maskesi nasıl yapılır?

Bir çay kaşığı karbonatın içine limonun suyunu sıkın ve köpürene kadar karıştırın. Ardından temiz bir diş fırçasıyla uygulayın. Asit özelliği taşıdığından bu yöntemi haftada en fazla 1-2 kere tekrarlamalısınız. Haftada 3 kere karbonat uygulamanız diş renginizi açmanıza yardımcı olacaktır.

Aloe Vera dişleri beyazlatır mı?

1- Aloe vera ve gliserin Güçlü bir diş macunu elde etmek için yarım fincan karbonat, 1 çorba kaşığı aloe vera, 4 çorba kaşığı gliserin ve 1 çorba kaşığı limon yağını karıştırarak dişlerinizi bu karışımla fırçalayabilirsiniz. Birkaç dakika içerisinde daha beyaz, parlak ve sağlıklı dişlere sahip olacaksınız.

Diş macunu maskesi nasıl yapılır evde?

Küçük kasede bir çorba kaşığı tuz ve naneli hafif bir diş macunu 1 er yemek kaşığı koyup karıştırın. Güzel bir macun oluşturmak için iyice karıştırın. Yapıştırın burun üzerine uygulayın ve 5 dakika boyunca kurumasına izin verin. Üzerine biraz su koyun ve yavaşça dairesel hareketle masaj yapın.

Dişteki lekeleri temizlemek için evde neler yapılabilir?

Karbonat, Tuz ve Sirke Karışımıyla Diş Beyazlatma Sirke ise dişlerde oluşan lekelerin temizlenmesi yardımcı olmaktadır. Bu karışımı yaparak karbonat, sirke ve tuzdan 1 çay kaşığı alınarak bir kap içerisinde karıştırılır. Dişlerinizi fırçalarken bu karışımdan bir miktar diş fırçasına sürün ve o şekilde fırçalayın.

Dişteki siyah lekeler çürük mu?

Yapılan çalışmaların çoğunda dişlerinde siyah lekelenmeleri olanlarda diş çürüğü miktarının daha az olduğu görülmüş (1) (4). Bu lekelerdeki bakteri florasında Actinomyces türlerinin ağırlıklı olduğu, bu yüzden çürük yapma potansiyelinin daha az olduğu görülmüş.

Aloe vera dişlere sürülür mu?

Diş Sağlığında Etkilidir İyi bir antiseptik olan aloe vera diş iltihaplarında oldukça etkilidir. Aloe veranın jeli ile haftada 2 kez dişlerinizi fırçaladığınızda ağızdaki iltihapları giderir, ağız kokusunu engeller.

Aloe vera diş Macunu karışımı ne işe yarar?

2- Diş etlerinde oluşan travmayı engelleyerek diş eti kanamalarını da minimuma indirebiliyor. 3- Aloe vera aynı zamanda diğer diş macunları ile temizlenmesi çok güç olan diş eti çizgisi üzerinde oldukça güçlü antiseptik özelliğiyle etkili temizlik yapıyor ve diş taşı (plak) oluşumunun önüne geçmeye yardımcı oluyor.

Diş macunu siyah noktaları temizler mi?

Siyah nokta temizlemek için kullanacağınız diş macunu jel, beyazlatma özelliğine sahip ve hassas dişler için kullanılan bir diş macunu olmalıdır. Ayrıca naneli bir diş macunu daha yararlı olacaktır. Daha önceden ılık suyla yıkayın. Diş macununu siyah noktaların olduğu bölgelere elinizle yayarak sürün.