Skype ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Skype ücretli mi?
  2. Skype ile görüntülü konuşma ücretli mi?
  3. Skype süre sınırı var mı?
  4. Skype internet olmadan çalışır mı?
  5. Skype konferans kaç kişi?
  6. Skype adımı unuttum nasıl öğrenebilirim?
  7. Skype numarasına SMS gelir mi?
  8. Mesaj ayarlarını nasıl yapabilirim?
  9. Skype aynı anda kaç kişi görüntülü konuşabilir?

Skype ücretli mi?

Skype'tan Skype'a çağrı herhangi bir cihazda sesli ve görüntülü konferanslar için en çok 100 kişiyle ücretsiz çevrimiçi aramalar yapmanıza olanak tanır. Çevrimiçi çağrı ücretsiz olduğunda dünyanın her yanındaki iş arkadaşlarınızla kolayca sohbet edebilir veya en yakın dostlarınızla arayı kapatabilirsiniz.

Skype ile görüntülü konuşma ücretli mi?

Skype'tan Skype'a çağrılar ücretsizdir. Ama Skype'tan cep telefonlarını veya sabit hatları aramak için biraz Skype Kontörü veya abonelik gerekir. Ödediğiniz bedel, aradığınızülkeye değil, aradığınızülkeye bağlıdır.

Skype süre sınırı var mı?

Grup görüntülü görüşmeler günde 10 saatten fazla olmamak kaydıyla ve görüntülü görüşme başına 4 saatlik bir sınırla, ayda 100 saatlik doğru kullanım sınırına tabidir. Bu sınırlara ulaşıldığı zaman görüntü görüşme kapatılır ve çağrı sesli çağrıya çevrilir.

Skype internet olmadan çalışır mı?

Skype'ın telefon görüşmesi özelliğini kullanabilmeniz için internet bağlantınızın olması gerekiyor. Eğer internetiniz varsa birebir yapılan görüşmeler ücretsiz olarak size sunuluyor.

Skype konferans kaç kişi?

Skype görüntülü sohbet uygulamasıyla, 50 kişiye kadar görüntülü grup görüşmesi hemen her mobil cihazda, tablette veya bilgisayarda ücretsiz olarak sağlanıyor.

Skype adımı unuttum nasıl öğrenebilirim?

Skype Adımı nerede bulabilirim? Profil resminizi seçin. Skype profiliniseçin ve hem Skype Adınız hem de oturum açmış olduğunuz hesap profilinizde görüntülenir....Skype Adım nedir?
  1. Skype'tayken profil resminiziseçin.
  2. Skype profili seçin.
  3. Düzenle. ...
  4. Skype görünen adınızı güncelleştirin ve kaydetmek için onay işaretini seçin.

Skype numarasına SMS gelir mi?

Skype Numaranızvarsa ve arayan kimliğini ayarladıysanız Skype'tan SMS kısa mesajları alabilirsiniz. Şu anda, sadece ABD Skype Numaraları SMS mesajları alabilirsiniz*.

Mesaj ayarlarını nasıl yapabilirim?

Gelişmiş ayarları değiştirme
  1. Mesajlar uygulamasını açın.
  2. Diğer seçenekler Ayarlar. Gelişmiş'e dokunun. Bir görüşmedeki her kişiye ayrı ayrı mesaj veya dosya gönderme: Grup mesajları Tüm alıcılara SMS yanıtı gönder ve tek tek cevap al (toplu metin) seçeneğine dokunun.

Skype aynı anda kaç kişi görüntülü konuşabilir?

Skype görüntülü sohbet uygulamasıyla, 50 kişiye kadar görüntülü grup görüşmesi hemen her mobil cihazda, tablette veya bilgisayarda ücretsiz olarak sağlanıyor.