Salla Kazan 2x hediye et nedir?

İçindekiler:

  1. Salla Kazan 2x hediye et nedir?
  2. Salla kazandan nasıl internet kazanılır?
  3. Salla Kazan hangi hatta?
  4. Turkcell 10 GB internet hediye nasıl yapılır?
  5. Salla Kazan hediyeleri nasıl kullanılır?
  6. Turkcell Salla Kazan 10 TL Nasıl Kullanılır?
  7. Salla Kazan 10 GB nasıl yapılır?
  8. Salla Kazan hediye nasıl alınır?
  9. Şal kazan nasıl yapılır?
  10. Salla Kazan hangi günler oluyor?
  11. Salla Kazan Kampanyası Nasıl Yapılır?
  12. 45 G 10 GB internet nasıl yapılır?
  13. Salla kazandan gelen hediyeyi nasıl paylaşabilirim?
  14. Paycell 10 TL kupon nasıl kullanılır?
  15. 10 TL Google Play kuponu nasıl kullanılır?
  16. Salla Kazan hediye etme ne zamana kadar?
  17. Turkcell ek sallama hakkı nasıl kullanılır?
  18. Salla Kazan nasıl giriş yapılır?
  19. Turkcell Salla Kazan a nasıl giriş yapılır?

Salla Kazan 2x hediye et nedir?

Salla Kazan ekranında çıkan hediyeyi isterseniz siz kullanabilirsiniz. Ama paylaşırsanız x2 katını hediye etmiş olursunuz. Örnek; 1 GB bedava internet kazandıysanız, paylaştığınız kişiye 2 GB bedava internet olarak tanımlanacaktır.

Salla kazandan nasıl internet kazanılır?

Hesabım uygulamasına girdikten sonra Salla Kazan tıkladığınızda telefonunuzu sallamayın ve sabit bir yere bırakın sistem otomatik olarak size bedava 1 gb internet verecektir. Deneme yanılmalara göre sallamayanlar daha fazla internet kazanmaktadır.

Salla Kazan hangi hatta?

Turkcell aboneleri yönelik olarak sunduğu salla kazan sadece faturalı hatlara değil faturasız hat sahiplerinin de kullanımına açıktır. İster faturalı olsun isterse faturasız bütün Turkcell aboneleri salla kazan yapabilir. Ancak faturalı hat sahiplerinde daha fazla Turkcell bedava internet çıktığı bilinmektedir.

Turkcell 10 GB internet hediye nasıl yapılır?

Turkcell 10 GB hediye internet kampanyasına katılmak için telefonunuzun mesaj kısmına ENHIZLI yazıp boşluk bırakın ve promosyon şifresini yazarak 2222 SMS gönderin. Gönderilen kısa mesaj ücretsizdir. Bilgilendirme mesajı geldiği anda paket aktif olur.

Salla Kazan hediyeleri nasıl kullanılır?

Dijital operatör uygulamasına giriş yaptıktan sonra uygulamanın ana sayfasında “Salla Kazanhediye simgesini göreceksiniz. Salla Kazan hediye kutu simgesine tıklayarak kampanyaya katılabilirsiniz. Salla Kazan hediye bölümü açılacaktır. Salla Kazan hediye bölümü ekrana geldiğinde telefonu elinizle sallayın.

Turkcell Salla Kazan 10 TL Nasıl Kullanılır?

Google Play Hesabım sayfasına girip “Ödeme” alanından “Paycell I Turkcell Mobil Ödeme”yi seçerek kolayca tanım yapabilirsiniz. Kazanılan 10 TL hattınıza anında yüklenecek olup, kazanımdan sonra 7 gün içerisinde Google Play'de Mobil Ödeme kullanılarak yapılan alışverişlerde kullanılabilir.

Salla Kazan 10 GB nasıl yapılır?

Kampanyaya katılım SMS ya da Bip uygulaması üzerinden yapılabiliyor. TRIBUN CEPTE yazdıktan sonra 2200 numaralı hatta SMS olarak gönderim sağlıyorsunuz. Bunun yanı sıra BİP Tribün Cepte kanalına giriş yaparak da işlemleri başlatabilirsiniz.

Salla Kazan hediye nasıl alınır?

Salla kazan ödülünüz ekrana geldiğinde iki seçenek sunuculacak. Hediyeyi siz kullanmak istiyorsanız “Kendin Kullan” butonuna basın, hediyeyi paylaşmak istiyorsanız “x2 Kat Hediye Et” butonuna basınız. “x2 Kat Hediye Et” butonuna bastıktan sonra ekranın en altında kutucuk açılacak.

Şal kazan nasıl yapılır?

Turkcell Salla Kazan Nasıl Yapılır?
  1. Dijital Operatör uygulaması indirin,
  2. Uygulamaya giriş yapın ve ana ekranda yer alan hediye kutusuna tıklayın,
  3. Salla Kazan bölümünde telefonunuzu sallayın,
  4. Ekranda hediye paketinden iki hediye çıkacak ve birini seçin.

Salla Kazan hangi günler oluyor?

Salla Kazan hangi gün? Hediye alma hakkı her Cuma saat 09.00'da yenilenir ve Perşembe 23.50'ye kadar geçerli olur. Hediyelerin kullanım hakkı, hediye tanımlamasının yapıldığı an başlar.

Salla Kazan Kampanyası Nasıl Yapılır?

Dijital operatör uygulamasına giriş yaptıktan sonra uygulamanın ana sayfasında “Salla Kazan” hediye simgesini göreceksiniz. Salla Kazan hediye kutu simgesine tıklayarak kampanyaya katılabilirsiniz. Salla Kazan hediye bölümü açılacaktır. Salla Kazan hediye bölümü ekrana geldiğinde telefonu elinizle sallayın.

45 G 10 GB internet nasıl yapılır?

«4.5G» yazıp 4545'e SMS gönder. Hem 4.5G hızına geç hemde 10 GB hediye internet kazan. Bu kampanyadan 4.5G uyumsuz SIM kart kullanan aboneler yararlanabilir.

Salla kazandan gelen hediyeyi nasıl paylaşabilirim?

Hediye paylaşmak için öncelikle uygulamaya girip, salla kazan hakkımızı kullanalım. Salla kazan ödülünüz ekrana geldiğinde iki seçenek sunuculacak. Hediyeyi siz kullanmak istiyorsanız “Kendin Kullan” butonuna basın, hediyeyi paylaşmak istiyorsanız “x2 Kat Hediye Et” butonuna basınız. Bunlara bak, ilgini çekebilir.

Paycell 10 TL kupon nasıl kullanılır?

Turkcell Mobil Ödeme ile Google Play Store'da tek seferde yapılacak 10 TL ve üzeri harcamaya 10 TL hediye. Kampanyaya katılmak için KATIL GOOGLE yazıp 2255'e gönderin. Kampanyadan Turkcell bireysel faturalı ve ön ödemeli tüm müşteriler yararlanabilir.

10 TL Google Play kuponu nasıl kullanılır?

Google Play Store'da Ödeme Yöntemini Mobil Ödeme Seçenler Kazanıyor! Google Play Store'de ödeme yöntemini Turkcell Mobil Ödeme seçen Android kullanıcıları Play Store'da geçerli 10 TL hediye kazanıyor.Hemen “GOOGLEPLAY” yazıp 2255'e gönder, hediyeniz hesabına yüklensin!

Salla Kazan hediye etme ne zamana kadar?

Salla Kazan Hangi Gün Bir önceki hafta salla kazan hakkınızı kullanmadıysanız, cumadan sonra herhangi bir gün yapabilirsiniz. Üzerinden 2nci cuma geçmesi durumunda eski hediyeniz geçersiz olacaktır. Herkes için geçerli olan haftalık salla kazan hakkını kullanmayı unutmayın.

Turkcell ek sallama hakkı nasıl kullanılır?

BiP uygulaması üzerinden arama sekmesine #senyapdiye arayıp kanalı takip etmeye başlayın. Bip #senyapdiye kanalını takip ettikten sonra Salla Kazan GB Şansı butonuna basınız. Böylelikle ayda 1 kez olmak üzere Salla Kazan'dan hediye internet içeren ek sallama hakkı kazanıyorsunuz.

Salla Kazan nasıl giriş yapılır?

Dijital operatör uygulamasına giriş yaptıktan sonra uygulamanın ana sayfasında “Salla Kazan” hediye simgesini göreceksiniz. Salla Kazan hediye kutu simgesine tıklayarak kampanyaya katılabilirsiniz. Salla Kazan hediye bölümü açılacaktır. Salla Kazan hediye bölümü ekrana geldiğinde telefonu elinizle sallayın.

Turkcell Salla Kazan a nasıl giriş yapılır?

Turkcell Salla Kazan kampanyasından faydalanmak için Turkcell faturalı ya da faturasız hat sahibi olmanız gerekmektedir. Uygulamaya giriş yapabilmek için telefon numaranız ve şifre istenen bir bölüm gelecektir. Şifrenizi bilmiyorsanız, telefonunuzda SMS yani Mesaj bölümüne “SİFRE” yazıp “2222” ye gönderin.