Pazar günü muayene istasyonları açık mı?

İçindekiler:

  1. Pazar günü muayene istasyonları açık mı?
  2. Araba muayene randevusu nasıl alınır?
  3. Muayene istasyonları ne zaman açılıyor?
  4. Yasaklarda araç muayene istasyonları açık mı?
  5. Muayene Tekrarı için ne gerekli?
  6. Tüvtürkten nasıl randevu alabilirim?
  7. Tüvtürk gezici muayene nasıl yapılır?
  8. Bayramda araç muayene istasyonları açık mı?
  9. Tüvtürk muayene tekrarı ücretli mi?

Pazar günü muayene istasyonları açık mı?

TÜVTÜRK, Pazar günleri hariç haftanın her günü 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Araba muayene randevusu nasıl alınır?

Randevularınızı yalnızca resmi internet sitemizden ve 88 88 numaralı çağrı merkezimizden alabilirsiniz. Bunun dışında TÜVTÜRK adını kullanarak ücretli randevu veren kurum ve kişilere itibar etmeyiniz.

Muayene istasyonları ne zaman açılıyor?

TÜVTÜRK, hafta içi her günü 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Yasaklarda araç muayene istasyonları açık mı?

Araç muayenenizi ve egzoz gazı emisyon ölçümüzünü Türkiye genelinde tüm istasyonlarımızda yaptırabilirsiniz. İç İşleri Bakanlığı tarafından belirlenen sokağa çıkma yasağı olan illerde ve ilgili günlerde bu istasyonlarımız kapalı olmaktadır.

Muayene Tekrarı için ne gerekli?

T.C Kimlik no'sunu gösteren nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaportunuzu yanınızda getiriniz. şekilde gelmesi gerekmektedir. ile gelinmesi gerekmektedir. kusuru almış ise, muayene tekrarına Yakıt Sistemi Montaj Belgesi ile gelinmesi zorunludur.

Tüvtürkten nasıl randevu alabilirim?

MUAYENE RANDEVUSU NASIL ALINIR? Muayene randevusu almak isteyen araç sahiplerinin TÜVTÜRK internet sitesinde yer alan ücretsiz randevu bölümünü doldurmaları gerekmektedir. Bu bölümde, randevu almak isteyen araç sahiplerinden Plaka No, Ruhsat Seri ve No ile şehir bilgisi istenecektir.

Tüvtürk gezici muayene nasıl yapılır?

Gezici araç muayene istasyonlarından iki türlü ücretsiz randevu alabilirsiniz. Birincisi Tüvtürk resmi web sitesi üzerinden online randevu almak. İkincisi ise Tüvtürk çağrı merkezine telefon etmek.

Bayramda araç muayene istasyonları açık mı?

TÜVTÜRK, hafta içi her gün 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bununla birlikte Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ve 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos gibi resmi bayramlarda ise hizmet vermemektedir.

Tüvtürk muayene tekrarı ücretli mi?

bir ay içerisinde ücretsiz yaptırabilirler. Muayene tekrarı yapılmış olan veya bir aylık süre içinde muayene tekrarına gelmeyen araçlardan muayene ücreti tam olarak alınır.