Mardan Palace otelin sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Mardan Palace otelin sahibi kim?
  2. Antalya Mardan Palace otel kaç yıldızlı?
  3. Mardan Palace ne kadar?
  4. Mardan nereye bagli?
  5. Titanik otelin sahibi kim?
  6. LUJO Hotel Bodrum kimin?

Mardan Palace otelin sahibi kim?

Telman İsmailov Titanic Mardan Palace/Sahipleri

Antalya Mardan Palace otel kaç yıldızlı?

Titanic Mardan Palace, Antalya'nın Kundu sahilinde Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan Avrupa'nın 7 yıldızlı en lüks otelidir.

Mardan Palace ne kadar?

Antalya'da 6 yıl önce 1 milyar dolar yatırımla açıldığı belirtilen Mardan Palace icradan 360 milyon liraya satıldı. Otelin yeni sahibi Halkbank oldu.

Mardan nereye bagli?

Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı Kundu turizm bölgesinde, Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında açılışı yapılan ve 1,4 milyar dolara mal olan Mardan Palace Hotel, alacaklarına karşılık haciz yoluyla Halkbank'a geçti.

Titanik otelin sahibi kim?

Titanic Mardan Palace Oteli'de hizmete açan Titanic Hotels'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün turizmde büyüme hedeflerini anlattı. Aygün Ailesi, Almanya'daki restoran işinden kazandıklarıyla Titanic Hotels markasını yaratarak 14 otelli bir zincirin sahibi oldu.

LUJO Hotel Bodrum kimin?

Türkiye'de ardı ardına açılan lüks otel zincirlerine bir yenisi daha ekleniyor. Anex Tours CEO'su Serhat Koçkar'ın sahibi olduğu Serkoç, Bodrum Güvercinlik'te 170 milyon dolarlık yatırımla Lujo Hotel'i açıyor. Nisanda hizmet vermeye başlayacak otel, her şey dahil sistemiyle alacarte hizmet verecek.