HES no nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. HES no nasıl alınır?
  2. HES kodu telefonla nasıl alınır?
  3. Sağlık Bakanlığı HES kodu nasıl alınır?
  4. HES kodu mesajla nasıl alınır?
  5. HES kodu Almanyadan nasil alinir?
  6. SMS ile HES kodu nasil alinir?
  7. Başkası için HES kodu nasıl alınır?
  8. HES kodu SMS ile Nasıl Alınır Sağlık Bakanlığı?
  9. HES Kodu Sorgulama mesajla nasıl alınır?
  10. Yurt dışından gelenler nasıl HES kodu alabilir?
  11. Yurt dışından gelenler HES kodu alacak mı?
  12. Öğrencilere HES kodu nasıl alınır?
  13. Başkası adına HES kodu alınır mı?
  14. 65 yaş üstü HES kodu nasıl alınır?

HES no nasıl alınır?

HES Kodu Nasıl Alınır?
  1. 1- "Hayat Eve Sığar" uygulaması üzerinden, "HES Kodu İşlemleri" bölümüne girilir. "HES Kodu Oluştur" butonuna tıklanır. ...
  2. 2- SMS yöntemi ile HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. ...
  3. Örnek; HES 12345678901 1234 17. ...
  4. 3- e-Devlet sistemi üzerinden de HES kodunuzu alabilirsiniz.

HES kodu telefonla nasıl alınır?

Tuşlu telefon kullananlar telefonlarından mesajlaşma bölümüne girerek HES yazıp aralarında boşluk bırakacak şekilde T.C kimlik numarasını, Türkiye Cumhuriyeti Kimliğinde bulunan seri numarasının son 4 hanesini ve kod paylaşım süresini yazıp 2023'e kısa mesaj (SMS) yollayarak kodu edinebilir.

Sağlık Bakanlığı HES kodu nasıl alınır?

2023 kısa mesaj numarasına, aralarında boşluk bırakarak sırasıyla; HES, TC. KİMLİK NO, GEÇİCİ KİMLİK BELGE NO SON 4 HANE, GEÇERLİLİK SÜRESİ(GÜN) yazıp SMS göndermeniz durumunda HES kodunuzu alabilirsiniz.

HES kodu mesajla nasıl alınır?

HES kodu ayrıca SMS yöntemiyle de alınabilecek. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılacak ve 2023'e SMS olarak atılabilecek.

HES kodu Almanyadan nasil alinir?

kimlik numarası bulunmayan yabancı yolcular pasaport bilgileri ile HES kodu alabilmektedir. HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla, Uyruk, Pasaport Seri Numarası, Doğum yılı, Soyadı yazarak 2023'e SMS atarak HES kodu alınabilmektedir.

SMS ile HES kodu nasil alinir?

SMS ile HES kodu alma kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

Başkası için HES kodu nasıl alınır?

Başkası için en kolay yöntem bizce SMS ile alma yöntemi olacaktır. HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, Kimlik Kartının Ön Yüzündeki Seri Numarasının Son 4 Hanesi ve "Paylaşım Süresi" gün sayısı olarak yazılır ve 2023'e SMS olarak göndererek HES kodunu alabilirsiniz.

HES kodu SMS ile Nasıl Alınır Sağlık Bakanlığı?

Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

HES Kodu Sorgulama mesajla nasıl alınır?

HES kodunu e-Devlet sistemi üzerinden https://www.turkiye.gov.tr/saglik-bakanligi-hes-kodu-uretme-ve-listeleme adresinden alabilirsiniz. HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

Yurt dışından gelenler nasıl HES kodu alabilir?

YABANCILAR HES KODUNU NASIL TEMİN EDEBİLECEK Ayrıca yurt içi GSM operatörüne ait numarası bulunmayan yabancı kişiler için pasaport bilgileri ile; HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla, Uyruk, Pasaport Seri Numarası, Doğum Yılı, Soyadı yazarak + 3821'e SMS göndererek HES kodu alınabilir.

Yurt dışından gelenler HES kodu alacak mı?

HES kodu hakkında bilinmesi gerekenler HES kodu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve Türkiye Cumhuriyeti yabancı kimliğine sahip (yabancı kimlik numarası 97, 98, 99 ile başlayan) yolcularımız için yurt içi uçuşlarda zorunluluktur. HES kodu yabancı uyruklu yolcularımız için zorunlu değildir.

Öğrencilere HES kodu nasıl alınır?

2- SMS yöntemi ile HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, Kimlik Kartının Ön Yüzündeki Seri Numarasının Son 4 Hanesi ve "Paylaşım Süresi" gün sayısı olarak yazılır ve 2023'e SMS olarak gönderilir. Sistem üzerinden, seyahatiniz için geçerli gün sayısı kadar HES kodunuz telefonunuza gönderilecektir.

Başkası adına HES kodu alınır mı?

Başkasının Adına HES Kodu Alabilir miyim? Evet alabilirsiniz. Yukarıdaki kısa mesaj örneğinde olduğu gibi kimlik bilgilerine sahip olduğunuz kişilerin adına, kendi mobil hattınızdan HES kodu alabilirsiniz.

65 yaş üstü HES kodu nasıl alınır?

Cep telefonu ile HES kodu alma Akıllı telefonun dışında her tür cep telefonundan tüm operatörler için HES kodu HES yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. Kimlik Numarası, T.C. Kimlik Seri Numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılır ve 2023'e SMS atılır.