Passolig kart ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Passolig kart ücreti ne kadar?
  2. Passolig kart ne işe yarar?
  3. Passolig hangi banka ile çalışıyor?
  4. Passolig kart yenileme ücreti ne kadar?
  5. Passolig kredi kartı yıllık ücreti ne kadar?
  6. Passolig ne kadar 2021 beşiktaş?
  7. Passolig kaç yaşına kadar ücretsiz?
  8. Passolig marketlerde geçiyor mu?
  9. Passolig kredi kartı hangi bankaya ait?
  10. Passolig kart yenileme nasıl yapılır?
  11. Passolig kartımı kaybettim ne yapmam gerekiyor?
  12. Passolig kredi kartı aidatı var mi?
  13. Passolig kredi kartı olarak kullanılıyor mu?
  14. Trabzonspor Passolig ne kadar 2021?
  15. Maça gitmek için Passolig şart mı?
  16. Maça kaç yaş kadar ücretsiz?
  17. Stadlara kaç yaşına kadar ücretsiz 2021?
  18. Passolig hangi kurye ile gönderiliyor?
  19. Passolig on ödemeli kart ile alışveriş yapılır mi?

Passolig kart ücreti ne kadar?

Kulüp bazında 67 TL, 63 TL, 51 TL, 60 TL, 50 TL, 40 TL, 38 TL ve 37,82 TL olarak yedi farklı yıllık E-Bilet Yıllık Kullanım Bedeli mevcuttur.

Passolig kart ne işe yarar?

Passolig Kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla izlemelerini sağlıyor! ... Passolig Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yükleniyor.

Passolig hangi banka ile çalışıyor?

Aktif Bank | Bireysel | Kartlar | Passolig Banka Kartı

Passolig kart yenileme ücreti ne kadar?

E-Bilet Sistemi Yıllık Yenileme Bedeli (Osmanlıspor, Orduspor ve Bucaspor Passolig Kartları) 19,05 TL Passolig Kart Kayıp/Çalıntı ve Yenileme Ücreti Min. 19,05TL, Maks. 36,50TL Bir takvim yılındaki ilk 2 kayıp/çalıntı ve yenilemeden ücret alınmaz.

Passolig kredi kartı yıllık ücreti ne kadar?

Yıllık kart aidatı öder miyim? Hayır, sadece yıllık E-Bilet kullanım bedeli ödersiniz. Ödediğiniz tutar aynı zamanda kulübünüze ve Türk futboluna maddi katkı olarak aktarılır. Bunun dışında kartınızdan yıllık olarak tahsil edilen ilave bir kart aidatı bedeli bulunmamaktadır.

Passolig ne kadar 2021 beşiktaş?

Peki Beşiktaş Passolig fiyatı 2021 yılında kaç TL? Beşiktaş passolig fiyatı 48.5 TL olarak belirlendi.

Passolig kaç yaşına kadar ücretsiz?

7 yaşını doldurmamış çocuklar için Passolig Kartı gerekmemektedir. 7 yaşını doldurmuş taraftarlarımız, başvuru formunu kendi TC Kimlik numaraları ile doldurarak Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart sahibi olabilirler.

Passolig marketlerde geçiyor mu?

Passolig Banka Kartınızı para yerine kullanarak yurt içi ve yurt dışı her yerde alışveriş yapabilirsiniz. Yaptığınız tüm işlemler, Passolig hesabınıza anında yansır ve işlemlerinizi anlık olarak takip edebilirsiniz. Passolig Banka Kartı ile yurt içi ve yurt dışı tüm ATM'lerden para çekebilirsiniz.

Passolig kredi kartı hangi bankaya ait?

Aktif Bank | Bireysel | Kartlar | Passolig Kredi Kartı

Passolig kart yenileme nasıl yapılır?

Hemen www.passolig.com.tr'ye girip, E-Bilet Kullanım Süresini uzat butonuna tıklayın; TC kimlik numaranızı ve cep telefonunuzu giriniz. 2. Bilet Kullanım Süresi'ni uzatmak istediğiniz Passolig Kartınızı seçin.

Passolig kartımı kaybettim ne yapmam gerekiyor?

Kartınızın kaybolması veya çalınması durumunda 0850 724 33 44 Passolig İletişim Merkezi'ni arayarak, kartınızı kapattırmanız gerekmektedir.

Passolig kredi kartı aidatı var mi?

Hayır, sadece yıllık E-Bilet kullanım bedeli ödersiniz. Ödediğiniz tutar aynı zamanda kulübünüze ve Türk futboluna maddi katkı olarak aktarılır. Bunun dışında kartınızdan yıllık olarak tahsil edilen ilave bir kart aidatı bedeli bulunmamaktadır.

Passolig kredi kartı olarak kullanılıyor mu?

Spor ve eğlence dünyasının anahtarı artık elinizde! Türkiye'deki tüm stadyumlara girişi mümkün kılan Passolig Kredi Kartı, ayrıca yurt içi ve yurt dışı her yerde nakit para yerine de geçer. Kredi kartınız ile dilerseniz alışveriş yapar, dilerseniz nakit para çekebilirsiniz.

Trabzonspor Passolig ne kadar 2021?

Trabzonspor Passolig fiyatı 2021 yılı için 40 TL 50 kuruş.

Maça gitmek için Passolig şart mı?

Artık Passolig Kartınıza para yükleyerek dilediğiniz maça biletinizi alabilirsiniz. 'te yürürlüğe giren 6222 sayılı “Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun” uyarınca Passolig Kart sahibi olmadan stadyumlara giriş yapılamamaktadır.

Maça kaç yaş kadar ücretsiz?

Passolig'in çocuk taraftarlar ile ilgili düzenlemesi: **passolig.com.tr: Maça girecek herkesin bir Passolig Kart'ı olması ve bu karta tanımlanmış bir bileti olması gerekmektedir. 7 yaşını doldurmamış çocuklar için Passolig Kartı gerekmemektedir.

Stadlara kaç yaşına kadar ücretsiz 2021?

0-12 yaş altındaki çocuklar stadyumlara giremeyecektir.

Passolig hangi kurye ile gönderiliyor?

Merhaba, Kuryenet, Passolig Kart teslimatını yapan firmadır. Kuryenet'in resmi web sayfasından iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Passolig on ödemeli kart ile alışveriş yapılır mi?

Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart bir stadyum giriş kartından daha fazlasını size sunar. Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart ile hem nakit taşıma derdinden kurtulursunuz hem de alışverişlerinizi güvenle yapabilirsiniz.