İDO Marmara Adası kaç saat?

İçindekiler:

  1. İDO Marmara Adası kaç saat?
  2. Marmara Adası deniz otobüsü kaç saat?
  3. Marmara Adası'na feribot var mı?
  4. Marmara Adası araçla nasıl gidilir?
  5. Marmara Adası Yenikapı feribot kaç saat?
  6. İDO Marmara Adası seferleri ne zaman başlıyor?
  7. Tekirdağ Marmara Adası kaç para?
  8. Erdek Marmara Adası feribot kaç TL?
  9. Marmara Adası feribot kaç para?
  10. Marmara Adası arabalı vapur nereden kalkıyor?
  11. Marmara adası denizi nasıl?
  12. Avşa'ya nasıl giderim?
  13. Tekirdağ Marmara Adası feribotla kaç saat?
  14. Erdek Avşa feribot kaç para?
  15. Erdek Marmara Adası feribot ne kadar sürer?
  16. Marmara Adası'na ulaşım nasıl?
  17. Marmara adasına nasıl gidilir 2021?
  18. Marmara Adası deniz temiz mi?

İDO Marmara Adası kaç saat?

Yenikapı - Marmara Adası İDO Seferleri. Yenikapı - Marmara Adası İDO Biletleri Bilet.com'da!
TarihFeribot TipiSefer Süresi
20.09.2021SB2 sa 45 dk
21.09.2021SB2 sa 45 dk
22.09.2021SB2 sa 45 dk
4 satır daha

Marmara Adası deniz otobüsü kaç saat?

Yolculuk süresi ortalama 3 saat 45 dakikadır. İDO Bostancı iskelesine ulaşım için Marmaray, Metrobüs, İETT ve taksi seçenekleri mevcuttur. Avşa iskelesinden ada merkezine yürüme mesafesindedir. 2021 yılı İDO vapur seferleri yaz tarifesi bilgilerine sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Marmara Adası'na feribot var mı?

MARMARA ADASI FERİBOT SEFERLERİ İstanbul'da ise Avcılar ve Yenikapı'dan Marmara Adası'na İDO seferleri bulunmaktadır. Ayrıca Erdek, Avşa, Çınarlı ve Saraylar ve Bandırma'dan da Marmara Adası'na seferler bulunmaktadır.

Marmara Adası araçla nasıl gidilir?

Marmara Adası'na karayolu veya havayolu ile ulaşım mümkün olmadığı için sadece denizyolu üzerinden ulaşılabiliyor. Arabalı vapur ve feribot seferlerinin yaz-kış işlediği adaya ulaşım özellikle kış aylarında yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı aksayabilse de tüm yıl boyunca seferler mevcut.

Marmara Adası Yenikapı feribot kaç saat?

Marmara Adası'na gidiş için genellikle İstanbul tercih edilmektedir. Bostancı ve Yenikapı'dan deniz otobüsleri aracılığı veya İDO seferleri ile yaklaşık 2 buçuk saat süre ile Marmara Adası'na ulaşabilirsiniz.

İDO Marmara Adası seferleri ne zaman başlıyor?

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, havaların ısınmasıyla özellikle hafta sonları İstanbul'a yakın tatil ve dinlenme merkezlerine ilgi arttı. İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) Avşa ve Marmara Adası seferleri 18 Nisan'da başlayacak.

Tekirdağ Marmara Adası kaç para?

Tekirdağ - Marmara Adası İDO Fiyat Listesi.
Yolcu TipiTek YönFarklı Gün Gidiş - Dönüş
Yetişkin25 TL50 TL
Çocuk14 TL28 TL
Bebek (0-2)0 TL0 TL

Erdek Marmara Adası feribot kaç TL?

Gestaş Avşa Erdek Marmara Balıklı ve Ekinlik Adası feribot fiyatları yolcu 25 TL araç 90 TL'dir. Gestaş Hızlı deniz otobüsü feribot fiyatları yolcu 35 TL'dir.

Marmara Adası feribot kaç para?

Yenikapı-Bostancı Avşa Adası-Marmara Adası İdo Bilet Fiyatları 2021. Güncel Avşa İdo Deniz otobüsü fiyatları 80 TL promo bilet, ekonomi bilet 111 TL olup Tekirdağ Avşa Adası arası ido bilet fiyatları 56 TL'dir.

Marmara Adası arabalı vapur nereden kalkıyor?

Tekirdağ Barbaros İskelesi dışında, Marmara Roroya ait arabalı feribot seferleri Tekirdağ Limanından da yapılmaktadır. Tekirdağ Akport İskelesinden Yavuznaz, Ömer Kaptan, Özkaptan ve Adalar 1 arabalı feribotları Avşa Adası ve Marmara Adasına ulaşım sağlamaktadır.

Marmara adası denizi nasıl?

Mermer kaynaklarından dolayı nem oranı düşük bir havaya sahip olan Marmara Adası'nın dört bir yanında çok sayıda plaj bulunuyor. Çoğu iri kumlu ya da taşlık kumsallara sahip olan bu plajlarda deniz bulanmadığı için oldukça berrak ve temiz.

Avşa'ya nasıl giderim?

Avşa Adasına İstanbul, Erdek ve Tekirdağ'dan kalkan deniz otobüsleri ile ya da feribot ile gidilebilmektedir. Bu adaya Eskişehir, Bursa, İzmir gibi yakın illerden gidecek olanların önce Erdek iskelesine gelerek buradan Adalar 1, Gestaş, Marmara Roro arabalı gemileri ile adaya geçmesi gerekmektedir.

Tekirdağ Marmara Adası feribotla kaç saat?

Bostancı ve Yenikapı'dan deniz otobüsleri aracılığı veya İDO seferleri ile yaklaşık 2 buçuk saat süre ile Marmara Adası'na ulaşabilirsiniz.

Erdek Avşa feribot kaç para?

Avşa Adası Feribot Bilet Fiyatları 2021 yılında Erdek'ten indirimli 12 TL, Tekirdağ'dan 60 TL, İstanbul Yenikapı-Bostancı'dan 81 TL'den başlamaktadır.

Erdek Marmara Adası feribot ne kadar sürer?

Gestaş Erdek – Avşa AdasıMarmara Adası Feribot-Vapur Seferleri 2021. Yaz aylarında Gestaş Erdek deniz otobüsü ile 45 dakikada Erdek'ten Avşa Adası'na ve 60 dakikada Erdek'ten Marmara Adası'na ulaşım sağlanabilmektedir.

Marmara Adası'na ulaşım nasıl?

Marmara Adasına deniz otobüsleri ile kolay bir şekilde gidilebilir. Bostancı ve Yenikapı'dan sürekli deniz otobüsleri kalkmaktadır. Bostancı'dan Marmara Adasına gidiş yaklaşık 3.5 saat sürmektedir. Adaya Tekirdağ üzerinden tekneler ile çok daha uygun fiyatlara da gitmeniz mümkündür.

Marmara adasına nasıl gidilir 2021?

Marmara Adası'na gidiş için genellikle İstanbul tercih edilmektedir. Bostancı ve Yenikapı'dan deniz otobüsleri aracılığı veya İDO seferleri ile yaklaşık 2 buçuk saat süre ile Marmara Adası'na ulaşabilirsiniz.

Marmara Adası deniz temiz mi?

Mermer kaynaklarından dolayı nem oranı düşük bir havaya sahip olan Marmara Adası'nın dört bir yanında çok sayıda plaj bulunuyor. Çoğu iri kumlu ya da taşlık kumsallara sahip olan bu plajlarda deniz bulanmadığı için oldukça berrak ve temiz.