Gecmeyen öksürük icin hangi doktor?

İçindekiler:

  1. Gecmeyen öksürük icin hangi doktor?
  2. Uzun süreli öksürüğe ne iyi gelir?
  3. Nefes darlığı ve öksürük Hangi bölüm?
  4. Nefes darlığı için hangi bölüme gitmeliyim?
  5. Ciğerden gelen öksürük hangi doktora gidilir?

Gecmeyen öksürük icin hangi doktor?

Öksürük, genel olarak ergenlik zamanlarında görülür. Ancak geçmeyen balgamlı, kuru, aşırı öksürük adına doktora gidilmesi gerekmektedir. Bu hastalıklar adına dahiliye ya da kulak burun boğaz bölümlerine gitmek gerekir.

Uzun süreli öksürüğe ne iyi gelir?

Sıcak bitki çayları içmek de boğazı yatıştırır. Bal, boğaz bölgesini kaplayarak tahrişi azaltır ve öksürüğün yatışmasına yardımcı olur. Sıcak bir duş, burundaki sekresyonları incelterek öksürüğün hafiflemesine katkı sağlar. Sıcak duş hem soğuk algınlığı hem de alerjilerden kaynaklanan öksürükte etkili olabilir.

Nefes darlığı ve öksürük Hangi bölüm?

Nefes darlığı yaşayan hastalar kardiyoloji bölümüne gider. Kardiyoloji bölümün baktığı hastalıklar ise, - Göğüste tam yeri belli olmayan sıkışma hissi.

Nefes darlığı için hangi bölüme gitmeliyim?

Nefes darlığı yaşayan hastalar kardiyoloji bölümüne gider. Kardiyoloji bölümün baktığı hastalıklar ise, - Göğüste tam yeri belli olmayan sıkışma hissi. Bu ağrı sol kola ve çeneye doğru yayılır.

Ciğerden gelen öksürük hangi doktora gidilir?

Çeşitli nedenlerle ortaya çıkan öksürük problemi için öncelikle hastanelerin dahiliye ya da kulak burun boğaz polikiliniklerine başvuru yapılması gerekir.