Haftasonu PTT kargo gelir mi?

İçindekiler:

  1. Haftasonu PTT kargo gelir mi?
  2. PTT Pazar günü çalışıyor mu?
  3. PTT Kargo bugün dağıtım yapıyor mu?
  4. Pazar günü kargo verilir mi?
  5. PTT cumartesi dağıtıma çıkıyor mu?
  6. PTT hangi günler dağıtım yapar?
  7. PTT Kargo ne zaman calisiyor?
  8. PTT kargo yasakta dağıtım yapıyor mu?
  9. PTT kargo hangi günler dağıtım yapıyor?
  10. Pazar günü yasak var mı?
  11. PTT'ye gelen kargo ne zaman dağıtıma çıkar?
  12. PTT Kargo köye gelir mi?
  13. PTT Kargo yarın kaça kadar açık?
  14. PTT Kargo kaçta kapanıyor 2021?
  15. Yasakta kargo almaya gidilir mi?
  16. Yasak varken kargo gelir mi?

Haftasonu PTT kargo gelir mi?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.

PTT Pazar günü çalışıyor mu?

Ancak normal zamanda da olduğu gibi, PTT ve diğer kargo firmaları Pazar günü kapalı ve hizmet veremiyor. 26 Temmuz Pazartesi günü PTT ve diğer kurumlar kaldığı yerden normal mesai saatlerine devam edebilecekler. Cumartesi: Kapalı, ancak sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT Kargo bugün dağıtım yapıyor mu?

PTT Kargo 08:30-12:30/13:30-17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. PTT şubeleri sabah 8.30'dan 12.30'a kadar işlem alıyor. 1 saatlik öğle arasının ardından saat 13.30'dan 17.30'a kadar işlem alıyor ve kapanıyor. Merkez PTT şubeleri dışında tüm PTT'ler cumartesi günü kapalıdır.

Pazar günü kargo verilir mi?

Marketler haftaiçi saat 10:00 ile 17:00 arasında Cumartesi günü de dahil, Pazar günleri ise marketler kapalı olacak. Kargolar kapanma kararlarından muaf olacak. Kargo şirketlerinden Yurtiçi Kargo, Sürat Kargo, UPS kargo, PTT Kargo, Aras Kargo gibi kargo şirketleri kapanma döneminde açık olacak.

PTT cumartesi dağıtıma çıkıyor mu?

Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

PTT hangi günler dağıtım yapar?

PTT KARGO DAĞITIM SAATLERİ ​ PTT Kargo hafta içi ve cumartesi günleri çalışmaktadır. Pazar günü ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

PTT Kargo ne zaman calisiyor?

PTT Kargo çalışma saatleri nedir, kapanmada PTT kargo açık mı?: PTT kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık olarak haftaiçi ve Cumartesi saatlerinde çalışıyor.

PTT kargo yasakta dağıtım yapıyor mu?

PTT KARGO YASAKTA DAĞITIM YAPACAK MI? ... - Ürün ve/veya malzemelerin nakliyesinde ya da lojistiğinde (kargo dahil), yurt içi ve yurt dışı taşımacılık, depolama ve ilgili faaliyetler kapsamında görevli olanlar, - Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olacak.

PTT kargo hangi günler dağıtım yapıyor?

PTT KARGO DAĞITIM SAATLERİ ​ PTT Kargo hafta içi ve cumartesi günleri çalışmaktadır. Pazar günü ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

Pazar günü yasak var mı?

Yayınlanan genelgeye göre Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. ... Cumartesi ve Pazar günü sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak. Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın sokağa çıkma ile buna bağlı olarak uygulanan birçok yasak sona erdi.

PTT'ye gelen kargo ne zaman dağıtıma çıkar?

PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT'nin çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

PTT Kargo köye gelir mi?

Sürat Kargo'nun teslimat alanı dışında olan bölgelere (köy, kasaba vb.) ürünler Ptt kargo ile gönderilmektedir. Herhangi bir aksi durum olmadıkça ürün tedarik ve teslimat süresi yurtiçinde ortalama 3 gündür.

PTT Kargo yarın kaça kadar açık?

PTT şubeleri hafta içi ve Cumartesi günleri 08:30-17:30 arası hizmet vermektedir. Pazar günleri ve resmi tatillerde kapalı olan PTT şubelerinin çalışma saatleri bazı bölgelerde değişiklik gösterebilmektedir.

PTT Kargo kaçta kapanıyor 2021?

PTT'ler hafta içi 08:30 – 17:30 arasında hizmet veriyorlar. PTT ve PTT kargo aracılığıyla işlem yapacak olanlar hafta içi her gün 17:30'a kadar işlemlerini gerçekleştirebilirler. Öğlen saatlerinde ise 1 saatlik araları bulunan PTT'ler 12:30-13:30 arası ya da 12:00-13:00 arası kapalı olabiliyorlar.

Yasakta kargo almaya gidilir mi?

Dolayısıyla yasaklarda kargo şirketleri dağıtım yapabilecek. Kargolara gitmek yasak olduğu için vatandaşlar kargo gönderimini evden yapabilecek.

Yasak varken kargo gelir mi?

Kargo, su, gazete ve mutfak tüpü dağıtım şirketleri ve çalışanları yasaktan muaf tutuluyor. Sokağa çıkma yasağında kargolar dağıtım yapabilecek.