Sürat kargo eve teslim ediyor mu?

İçindekiler:

  1. Sürat kargo eve teslim ediyor mu?
  2. Kargo kac gunde geliyor?
  3. Sürat Kargo Kargom nerede isimle sorgulama?
  4. Aras kargo ne zaman gelir?
  5. Aras kargo eve teslim ediyor mu?
  6. Sürat Kargo köylere dağıtım yapıyor mu?
  7. PTT kargo kaç günde gelir 2021?
  8. 3 kg kargo ne kadar?
  9. Kargo eve gelir mi?
  10. Kargo adrese teslim edilmezse ne olur?
  11. MNG Kargo köylere dağıtım yapıyor mu?
  12. PTT kargo kaç gün bekletilir?
  13. Istanbul içi PTT kargo kaç günde gelir?

Sürat kargo eve teslim ediyor mu?

Adres Teslim Dışı Alanda kalan bölgelere adrese teslimat hizmeti verilmemektedir. Gönderiler adrese en yakın şubeye ulaştırılır, gönderinin şubeden teslim alınması gerekmektedir.

Kargo kac gunde geliyor?

Hata
Ürün ve HizmetlerKapsamHedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Şubeden Şubeye600 km altı1 İş Günü
6 km arası2 İş Günü
1200 km üstü3 iş günü
13 satır daha

Sürat Kargo Kargom nerede isimle sorgulama?

İsim ve soyisminizi kullanarak kolay bir şekilde kargonun nerede olduğunu görebilirsiniz. Adınızla sorgulama yapmak istiyorsanız 0850 202 02 02 numaralı Sürat Kargo Müşteri Hizmetlerini aramanız yeterli olacaktır.

Aras kargo ne zaman gelir?

Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz. Operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapılan mevkii ya da yerleşim birimleri mobil alan olarak tanımlanmaktadır.

Aras kargo eve teslim ediyor mu?

Alıcınız şubeye kadar yorulmasın derseniz, Adrese Teslim hizmetimiz ile gönderinizi alıcınızın adresine teslim edelim.

Sürat Kargo köylere dağıtım yapıyor mu?

Sürat Kargo'nun teslimat alanı dışında olan bölgelere (köy, kasaba vb.) ... Herhangi bir aksi durum olmadıkça ürün tedarik ve teslimat süresi yurtiçinde ortalama 3 gündür.

PTT kargo kaç günde gelir 2021?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

3 kg kargo ne kadar?

PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir. PTT kargoda 3 kg ile 30 kg olan gönderinin her 1 kg ücreti ( 30 kg dahil olmak üzere) 1,80 TL'dir. PTT kargoda 4 kg olan gönderinin ücreti ( 4 kg dahil olmak üzere) 21,80 TL'dir.

Kargo eve gelir mi?

Çoğu kargo firması evden kargo alma hizmetleri vermektedir. Örneğin Yurtiçi ve Aras Kargo, bu hizmeti veren en bilindik kargo firmaları arasında yer alıyor. ... Çoğu kargo firması, web siteleri üzerinden de adrese kurye çağırma hizmeti vermektedir.

Kargo adrese teslim edilmezse ne olur?

Adreste alıcının olmaması durumunda, adrese kargoyu getirdiğimize dair ihbar notu bırakılır ve kargo şubeye geri getirilir. Şubeye geri getirilen kargolar 3 iş günü içerisinde alıcı tarafından şubemize gidilerek teslim alınmalıdır. Aksi takdirde göndericinin bilgisi dahilinde kargo çıkış şubesine iade edilir.

MNG Kargo köylere dağıtım yapıyor mu?

Bazı köy ve kasabalara haftanın belirli günlerinde dağıtım yapmaktadır. MNG kargo veya Yurt İçi Kargo şubesi olmayan bir bölgede bulunuyorsanız siparişiniz dağıtım yapılacak güne göre gönderilir. Aktarmaya takılan kargolar 1 gün gecikmeli olarak teslim edilir.

PTT kargo kaç gün bekletilir?

PTT Kargo Bekleme Süresi Kaç Gün? Eğer kimse yoksa haber verildiği tarihin ertesi gününden itibaren alınmak üzere PTT işyeri adresliler dâhil onbeş (15) gün bekletilir.

Istanbul içi PTT kargo kaç günde gelir?

PTT kargo yurtiçinde tahmini olarak 1 ile 4 gün arasında teslimat yapar. Teslimatların zamanı için iki nokta arasındaki mesafe önemlidir. Yani kargonun ulaşacağı nokta ne kadar uzakta ise kargonun teslim süresi de uzayabilir.