Ido öğrenci indirimi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ido öğrenci indirimi ne kadar?
  2. Istanbul bursa ido kaç TL?
  3. Yenikapı Bandırma feribot fiyatları ne kadar?
  4. Istanbul Bursa arabalı vapur kaç lira?
  5. Yenikapı Yalova araba kaç para?
  6. Istanbul Yalova feribot ücreti ne kadar?
  7. Engellilere feribot ücretsiz mi?
  8. Ido indirimli bilet nasıl alınır?
  9. Istanbul bandırma arabalı vapur var mı?
  10. İDO arabalı vapur kaç para?
  11. Istanbul bursa arabalı vapur var mı?
  12. Darıca Yalova feribot kaç para?
  13. Pendik Yalova Feribot seferleri kaç para?
  14. Feribot kimlere ücretsiz?

Ido öğrenci indirimi ne kadar?

Tüm indirimli yolcu tipleri ( Öğrenci-Basın-Engelli-65 yaş üstü – İBB meclis üyesi ) biletlerinde alınan seferde yolcularımız  indirimden faydalanmaktadır.

Istanbul bursa ido kaç TL?

Yenikapı-Bandırma hattında hafta içi şöför dahil araç fiyatı 124 lira olarak belirlenirken, Yenikapı-Bursa 99 lira oldu. Aynı hatlarda araçsız geçişler de 39 TL ve 24 TL olarak belirlendi.

Yenikapı Bandırma feribot fiyatları ne kadar?

Yenikapı - Bandırma İDO Seferleri. Yenikapı - Bandırma İDO Biletleri Bilet.com'da!
TarihFeribot TipiFiyat
04.10.2021SB79 TL
05.10.2021FE79 TL
05.10.2021SB79 TL
18 satır daha

Istanbul Bursa arabalı vapur kaç lira?

Yenikapı - Bursa araç geçişi 69 TL araç içi yolcu 15 TL'den başlayan fiyatlarla sizlere sunulmaktadır. Siz de bu indirimlerden yararlanmak için yenikapı ido bileti sayfamızdan seferleri sorgulayabilirsiniz.

Yenikapı Yalova araba kaç para?

Yalova - Yenikapı İDO Fiyat Listesi.
Yolcu TipiTek YönAynı Gün Gidiş - Dönüş
Yetişkin31 TL62 TL
Çocuk28 TL56 TL
Bebek (0-2)0 TL0 TL

Istanbul Yalova feribot ücreti ne kadar?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır. Seferler 15-20 dakikada bir gerçekleşmektedir. Yolculuk yaklaşık 35 dakika sürmektedir.

Engellilere feribot ücretsiz mi?

YAYA OLARAK SEYAHAT EDEN ENGELLİ YOLCULARIMIZ TÜM HATLARIMIZI ÜCRETSİZ OLARAK KULLANABİLİRLER. REFAKATÇİSİ OLMAYAN TÜM ENGELLİ YOLCULARIMIZ İÇİN GEMİ VE İSKELE PERSONELİMİZ HERZAMAN REFAKAT ETMEYE HAZIRDIRLAR.

Ido indirimli bilet nasıl alınır?

Ayrıca ido promosyon bilet yakalayabilirseniz, seyahatiniz oldukça ucuza gelebilir. Bunlardan faydalanmak için bilet satın alma işlemini ido.com.tr üzerinden gerçekleştirmelisiniz. İndirim kuponları ve promosyon biletleri ancak bu şekilde değerlendirilebiliyor.

Istanbul bandırma arabalı vapur var mı?

İstanbul Yenikapı ile Balıkesir Bandırma limanları arasında tüm yıl boyunca düzenli olarak İDO tarafından feribot seferleri yapılmaktadır. Deniz otobüsü ile yine Bostancı – Yenikapı – Bandırma hattında feribot seferleri yapılmaktadır. Arabalı Vapur yani araçlı geçiş için uygun olanı sadece feribot yazan seferlerdir.

İDO arabalı vapur kaç para?

Tam yolcu bileti 8 TL, İstanbul Kart yaya yolcu tam bilet 4.03 TL öğrenci ise 1.96 TL'dir. Sosyal ve indirimli2 İstanbul Kartı olan yolcular ise Sirkeci - Harem arabalı vapurunu 2.88 TL'ye kullanabilmektedirler.

Istanbul bursa arabalı vapur var mı?

İstanbul ve Bursa illeri arasında doğrudan deniz ulaşımı bulunmaktadır. Deniz ulaşımı feribot ve deniz otobüsleri ile sağlanmaktadır. İstanbul Bursa Feribot seferlerini iki büyük firma olan İDO ve BUDO düzenlemektedir.

Darıca Yalova feribot kaç para?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Pendik Yalova Feribot seferleri kaç para?

İDO Pendik - Yalova hattında araç fiyatını 39 TL olarak sabitledi. Araç içi yolcu fiyatı ise sadece 1 TL!

Feribot kimlere ücretsiz?

Gaziler, Gazi ve Şehit yakınları; TC. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığı tarafından verilmiş Gazi, Gazi ve Şehit yakını kartına sahip yolcularımıza, geçiş esnasında kartlarını ibraz etme şartıyla yaya olarak ücretsiz geçiş hakkı tanınmaktadır.