ACC neyin kısaltması?

İçindekiler:

  1. ACC neyin kısaltması?
  2. ACC in ne demek?
  3. ACC ne demek araba?
  4. ACC nedir oyun?
  5. ACC ne demek oyunda?
  6. Arabada ACC nedir?
  7. ACC nasıl kullanılır?
  8. Crush kontrol nedir?
  9. OPI ne demek oyun?
  10. Oyunda hp ne demek?
  11. ACC LKAS ne demek?
  12. Koçlukta ACC ne demek?

ACC neyin kısaltması?

ACC teriminin açılımı Adaptive Cruise Control'dür. ... ACC teknolojisinin Türkçe karşılığı uyarlanabilir hız kontrolü veya uyarlamalı seyir dinamiği sistemi olarak bilinmektedir.

ACC in ne demek?

ACC, açılımıyla Adaptive Cruise Control sistemi, araçların trafiğin akış hızına otomatik olarak uyum sağlamasını ve sürücülerin takip mesafelerini korumasını sağlar. ... Adaptive Cruise Control sistemi etkinken araç otomatik olarak öndeki aracın hızına göre kendi hızını artırır ya da azaltır.

ACC ne demek araba?

ACC sistemi aynı Cruise Control çalışma mantığında olduğu gibi çalışmaktadır. Cruise control sisteminden farkı ise ACC devredeyken öndeki araçla aradaki mesafeyi sensörler yardımıyla algılaması ve gerektiğinde hızı ve mesafeyi kendisi ayarlayabilmesidir.

ACC nedir oyun?

İngilizce Area Control Centre kavramı "saha kontrol merkezi" anlamına gelir. Bazı kaynaklarda "yol kontrol merkezi" olarak da çevrilir.

ACC ne demek oyunda?

Area Control Centre veya Area Control Center (ACC); belirli bir bölgedeki (genellikle FIR) hava araçlarına çeşitli hava trafik hizmetleri sağlayan bir birim. İngilizce Area Control Centre kavramı "saha kontrol merkezi" anlamına gelir. Bazı kaynaklarda "yol kontrol merkezi" olarak da çevrilir.

Arabada ACC nedir?

ACC sistemi aynı Cruise Control çalışma mantığında olduğu gibi çalışmaktadır. Cruise control sisteminden farkı ise ACC devredeyken öndeki araçla aradaki mesafeyi sensörler yardımıyla algılaması ve gerektiğinde hızı ve mesafeyi kendisi ayarlayabilmesidir.

ACC nasıl kullanılır?

Uyarlanabilir hız sabitleyiciyi kullanmak için, standart hız sabitleyiciyle yaptığınız gibi başlarsınız. Sürücü ACC'yi açar, istenen hıza ulaşır ve ardından “Ayarla” düğmesine basar. Ardından, hızı tipik olarak 1 veya 5 mil / saat artışlarla artırmak veya azaltmak için “+” ve “-” düğmelerini ayarlamak mümkündür.

Crush kontrol nedir?

Cruise Control yani hız sabitleme sistemi sayesinde aracın yolda aynı hızla müdahale etmeden gitmesini sağlar ve büyük bir kolaylık taşır. ... 1990 yıllarında öncelikle lüks olan araçlar için kullanılan bu sistem; otomatik ve düz vites her türlü araç için uygulanabilmektedir.

OPI ne demek oyun?

Area of Effect(Etki Alanı) teriminin kısaltmasıdır.

Oyunda hp ne demek?

Heal : Sağlık demektir. Oyunlarda karakteri iyileştirme anlamında da kullanılır ("Abi öleceksin heal bas heal bas!") HP : ''Heart Points'' veya ''Health Points''in kısaltmasıdır. ... Oyun oynarken ekranda yer alan bilgiler anlamına gelir.

ACC LKAS ne demek?

İşte bu noktada Bosch firmasının geliştirdiği Adaptive Cruise Control (ACC) devreye giriyor. ACC sistemi aynı CC çalışma mantığında olduğu gibi çalışır fakat farkı; sistem devredeyken önümüzde ki araçla aramızda ki mesafeyi sensörler yardımıyla algılaması ve gerektiğinde hızı ve mesafeyi kendisi ayarlayabilmesidir.

Koçlukta ACC ne demek?

Üç farklı ICF Unvanı vardır: Associate Certified Coach (ACC) (Akredite Üye Koç), Professional Certified Coach (PCC) (Akredite Profesyonel Koç) ve Master Certified Coach (MCC) (Akredite Master Koç). Her unvan farklı koçluk deneyimi ve koç eğitim saati içermektedir.