Gua Sha yüz masaj taşı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Gua Sha yüz masaj taşı nasıl kullanılır?
  2. Yüz masajı için hangi yağ?
  3. Pembe kuvars taşı yüz masaj aleti nasıl kullanılır?
  4. Gua Sha taşı hangi taştan olmalı?
  5. Yuz Yogasi yaparken hangi yağ kullanılır?
  6. Pembe kuvars taşı roller ne işe yarar?
  7. Jade roller yeşim taşı ne işe yarar?

Gua Sha yüz masaj taşı nasıl kullanılır?

Uygulamayı daha kolay bir hale getirmek için yüz yağı kullanabilirsiniz. Oda sıcaklığında muhafaza ettiğiniz Gua Sha taşını 45 derecelik bir açıyla yüzünüzün ortasından dışarıya doğru hareket ettirip ve yumuşak hareketlerle hafifçe bastırarak şeritler halinde yüzünüze masaj yapabilirsiniz.

Yüz masajı için hangi yağ?

Tatlı badem yağı, masaj terapistleri arasında en popüler masaj yağlarından biridir. Bademlerden elde edilen bu yağın rengi soluk sarıdır. Badem yağı ellerin cilt üzerinde kolayca kaymasını sağlar. Cilt bu yağı hızlı emer, ancak çok da hızlı olmadığından yağı sürekli yeniden uygulamanıza gerek kalmaz.

Pembe kuvars taşı yüz masaj aleti nasıl kullanılır?

Cildi yatıştırmak ve serinletmek amacıyla kullanmadan önce buzdolabında biraz bekletmenizi öneririz. Yüzünüze uygulayacağınız krem, serum veya maske gibi ürünleri sürdükten sonra pembe kuvars taşı ile masaj uygulaması yapabilirsiniz. Masaj yaparken her bölgeden en az 3 defa geçmenizi öneririz.

Gua Sha taşı hangi taştan olmalı?

Gua Sha taşı özel taşlardan olmalıdır. Mutlaka almadan önce hangi taştan yapıldığını sorun, şu taşlardan biriyse: Pembe Quartz taşı, Ametist taşı, Jade taşı, Bian Taşlarından birinden yapıldıysa o Gua Sha Taşı orjinaldir.

Yuz Yogasi yaparken hangi yağ kullanılır?

JOJOBA YAĞI Daha çok sıvı balmumu gibi ve kokusuz. Klasik bir yağ olmadığı için özellikle yağlı ciltler yüz yogasında tercih edebilir. Kolay emilir, yağlı his bırakmaz. Dermal enfeksiyonlarda yardımcı, cilt yenileyici ve nemlendirici özellikleri sayesinde cilt bakımında etkili.

Pembe kuvars taşı roller ne işe yarar?

Düzenli kullanımda, cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur ve yorgun yüzünüzün daha enerjik görünmesini sağlar. Kolajen üretimine yardımcı olur. Pembe kuvars face roller, yüzde kan akışını arttırarak çalışır. Bu da, cildin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur.

Jade roller yeşim taşı ne işe yarar?

İsmini üzerindeki yeşim taşından alan Jade Roller, tüm vücudunuzda kullanabileceğiniz bir masaj aleti. Yeşim taşının faydalarından yararlanarak cilt sorunlarını gidermek, kan akışını hızlandırmak ve cilde daha pürüzsüz bir görünüm kazandırmak için kullanılıyor.