BİM tava yoğurdu ne kadar?

İçindekiler:

  1. BİM tava yoğurdu ne kadar?
  2. BİM'de 5 kilo yoğurt kaç para?
  3. BİM dost yoğurt kimin?
  4. Tava yoğurdu ne demek?
  5. Dost marka yoğurt hangi ülkenin?
  6. Tava yoğurdunun özelliği nedir?
  7. Tepsi yoğurt nasıl yapılır?
  8. Dost meyveli yoğurt ne kadar?
  9. Ak Gıda hangi markaları üretiyor?
  10. Ak Gıda ürünleri Nelerdir?

BİM tava yoğurdu ne kadar?

Bim yoğurt fiyatı birçok markete göre oldukça uygun seviyededir. Bim yoğurdu, herkesin favorisi olan süt ürünleri grubu içerisinde yer almaktadır....
Bim Dost Yoğurt Fiyatı
ÇEŞİTGRAMFİYAT
Dost Yarım Yağlı Yoğurt2500 Gr13,90 TL
Dost Tam Yağlı Kova3000 Gr16.95 TL
Dost Kaymaklı Tava1500 Gr12,50 TL
3 satır daha

BİM'de 5 kilo yoğurt kaç para?

Eker 5 kg Kaymaksız Kova Yoğurt mağazalarımızda 21.95 TL!

BİM dost yoğurt kimin?

Dost markası BİM'in neredeyse kuruluşundan bu yana istikrarla raflarda olan bir Süt ve Yoğurt markası. Öyle ki, uzun yıllardan bu yana Ak Gıda tarafından üretiliyor. Ak Gıda, başlangıçta Ülker Grubunun ortaklığının olduğu, İçim markasının üreticisi olup, Türkiye'nin en büyük süt ve süt ürünleri üreticisidir.

Tava yoğurdu ne demek?

Sütaş Tava Yoğurt doğaldır, sadece taze süt ve taze maya içerir, hiçbir koruyucu madde içermez. Çiftliklerimizin doğal ve taze sütleri, her seferinde bol miktarda taze ve canlı maya ile mayalanır. Tazelik garantisi olarak üretim tarihini üzerinde taşıyan ilk yoğurttur.

Dost marka yoğurt hangi ülkenin?

Sektörün önde gelen market zincirlerinden BİM'in private label ürünü Dost markası, bugün Türkiye'nin en çok satan yoğurt ve süt markası. Yani içim, Sütaş, Pınar, Yorsan; birçok markayı geride bırakmış durumda. Dost markalı ürünler Murat Ülker'in bir süre önce Fransızlara sattığı Ak Gıda tesislerinde üretiliyor.

Tava yoğurdunun özelliği nedir?

Sütaş Tava Yoğurt doğaldır, sadece taze süt ve taze maya içerir, hiçbir koruyucu madde içermez. Çiftliklerimizin doğal ve taze sütleri, her seferinde bol miktarda taze ve canlı maya ile mayalanır. Tazelik garantisi olarak üretim tarihini üzerinde taşıyan ilk yoğurttur.

Tepsi yoğurt nasıl yapılır?

Yoğurt kabı olarak küçük cam kavanozlar da kullanılabilir. Fırın 50 dereceye ya da varsa “yoğurt ayarı”na getirilip, tepsi fırının içine yerleştirilir. 50 derecede fırını 5 dk ısıttıktan sonra fırın kapatılır. Fırının kapağı açılmadan yoğurdun mayalanması sağlanır. Mayalanma süresi yaklaşık 4 ile 6 saat sürebilir.

Dost meyveli yoğurt ne kadar?

Bu haliyle, yoğurt gibi dengeli bir enerji kaynağının bu şekliyle tüketiminde Karbonhidrat ağırlıklı diğer ürünlerin tüketiminden bir farkı yoktur. Özetle, 125 gr.'lık ürün tükettiğinizde 21 gr.

Ak Gıda hangi markaları üretiyor?

Türkiye'nin en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi Ak Gıda'nın tüketici markası İçim, sütten yoğurda, ayrandan kefire, taze peynirden hazır pudinge kadar doğal, lezzetli, kaliteli ve besleyici pek çok ürünü tüketiciyle buluşturuyor...

Ak Gıda ürünleri Nelerdir?

ÜRÜNLERİMİZ
  • Süt. Günlük Süt, Kutu Süt, Laktozsuz Süt, Light Süt, Devam Sütü, Çikolatalı ve Meyveli Sütler, Protein Sütü, UHT Süt, %100 Organik Süt. ...
  • Peynirler. Beyaz Peynir, Süzme Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Light Kaşar, Labne, Dilimli Peynirler. ...
  • Yoğurt. ...
  • Ayran.