Hayat Sigortası var mı nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Hayat Sigortası var mı nasıl öğrenebilirim?
  2. Özel sigorta nasıl sorgulanır?
  3. Kredi Hayat Sigortası Nedir?
  4. Ölen kişinin hayat sigortası olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  5. Hayat sigortası hangi durumda ödeme yapmaz?

Hayat Sigortası var mı nasıl öğrenebilirim?

Hayat sigortası sorgulaması yapmak çok kolaydır. Hayat sigortası sorgulaması günümüzde online olarak yapılabilir. Mevcut hayat sigortası poliçeleriniz için e-Devlet Kapısı üzerinden, www.sigortadunyasi.com adresi üzerinden başvuru formu doldurarak ya da şirket web siteleri üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

Özel sigorta nasıl sorgulanır?

E-devlet sistemine şifreniz ya da mobil imzanız ile giriş yaptıktan sonra sağ üstte yer alan arama kutucuğuna "GSS Borç Dökümü" yazarak arama yaptığınızda karşınıza ilk çıkan Genel Sağlık Sigortası Tescil ve Prim Borcu Sorgulama linkine tıklayarak sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kredi Hayat Sigortası Nedir?

Kredili Hayat Sigortası, bireysel kredi kullanan müşterilerimizin yaşam kaybı veya tam ve daimi maluliyet durumunda kredi borcunu teminat kapsamında güvence altına alan sigortadır. Borç kapatıldıktan sonra varsa kalan tutar ailenize veya sevdiklerinize ödenir.

Ölen kişinin hayat sigortası olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

Vefat eden bir kişinin hayat sigortası olup olmadığını SBM'nin Sigortam360 internet sayfası üzerinden üzerinden T.C. kimlik numarası bilgileriyle sorgulatarak öğrenilebilir.

Hayat sigortası hangi durumda ödeme yapmaz?

Krediyi kullanan kişi, hayat sigortası yaptırdığı sırada mevcut bir hastalığı olduğu halde bu hastalığı poliçede belirtilmemişse fakat sigorta şirketi hastalığın bu esnada kişide mevcut olduğunu tespit ederse ödeme yapmaz.