İstanbullu Gelin finalde ne oldu?

İçindekiler:

  1. İstanbullu Gelin finalde ne oldu?
  2. İstanbullu Gelin kaçıncı bölümde final yapıyor?
  3. Kırmızı Oda Alya Süreyya'nın kızı mı?
  4. Istanbullu gelin Süreyya'nın kızı Alya mı?
  5. İstanbullu Gelin devam edecek mi?

İstanbullu Gelin finalde ne oldu?

Star TV'de yayınlanan ve yıllardır merakla izlenen İstanbullu Gelin final bölümüyle ekranlara veda etti. İstanbullu Gelin 87. final bölümünde; Boran Ailesi, Esma'nın hastalığı ile yok oldu! Garip'in ölümünü kaldıramayan, hatta Süreyya'dan ölmek için yardım isteyen Esma öldü.

İstanbullu Gelin kaçıncı bölümde final yapıyor?

İstanbullu Gelin 87. bölümü ile bu akşam final yapıyor!

Kırmızı Oda Alya Süreyya'nın kızı mı?

Kırmızı Oda dizisindeki Alya, aslında adı Ala olan bir kız kitapta. ... Süreyya ve Faruk'un kızı, Esma'nın torunu... İstanbullu Gelin'in gerçek hikayesi, Kırmızı Oda'daki Alya'nın hikayesiyle ortak. Yazarın iki kitabını da okuyan sosyal medya kullanıcıları bu durumu kısa sürede ortaya çıkardı.

Istanbullu gelin Süreyya'nın kızı Alya mı?

Kırmızı Oda dizisindeki Alya, aslında adı Ala olan bir kız kitapta. Yani İstanbullu Gelin'deki Yaz. Süreyya ve Faruk'un kızı, Esma'nın torunu... İstanbullu Gelin'in gerçek hikayesi, Kırmızı Oda'daki Alya'nın hikayesiyle ortak.

İstanbullu Gelin devam edecek mi?

Başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz gibi oyuncuların olduğu dizi yurtdışında da büyük beğeni topluyor. NE ZAMAN FİNAL YAPACAK: Her hafta büyük bir sabırsızlıkla beklenen dizi İstanbullu Gelin 'da yayınlanacak final bölümü le ekranlara veda edecek.