Üniversitelerde yaz okulu Online mı?

İçindekiler:

  1. Üniversitelerde yaz okulu Online mı?
  2. Üniversitelerde yaz okulu olacak mı?
  3. Örgün eğitim Yaz Okulu online mı?
  4. Yaz okulu Haftada kaç gün?
  5. 2021 yaz okulu Yüz Yüze mi?
  6. Ataaof yaz okulu online mi?

Üniversitelerde yaz okulu Online mı?

2020-2021 Akademik Yılı'nda Yaz Okulu dersleri Akademik Kurul kararları doğrultusunda online olarak gerçekleştirilecektir. Yaz Okulu'nda açılan derslerin kredileri yarıyıldaki kredileriyle aynıdır.

Üniversitelerde yaz okulu olacak mı?

Yükseköğretim Yürütme Kurulu, 7 Temmuz 2021 tarihli toplantısında üniversitelerdeki yaz okulu eğitimini ele aldı ve yaz okullarında uzaktan öğretim yöntemlerinin uygulanmaması yönünde karar verdi. ... Bu kapsamda, üniversitelerde bu yaz döneminde yaz okullarında uzaktan öğretim yapılabilecek.

Örgün eğitim Yaz Okulu online mı?

Üniversitenin 2. dönem sınavlarının tamamlanmasının ardından 'Açıköğretim yaz okulu sınavları online mı yoksa yüz yüze mi olacak? ' sorusu araştırılıyordu. Anadolu Üniversitesi'nden yapılan duyuruda, örgün eğitimlerde yaz okulu sınavlarını çevrimiçi, Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarını ise yüz yüze yapacak.

Yaz okulu Haftada kaç gün?

Yaz Okulunun süresi 7 haftadır. Yaz okulu sonunda yapılan sınavlar bu sürenin dışındadır. Yaz Okulunda açılan her ders için normal dönemde yapılan toplam ders saati kadar ders yapılır.

2021 yaz okulu Yüz Yüze mi?

“2020-2021 Eğitim Öğretim yılı yaz okulu sınavları 12 Eylül 2021 Pazar günü saat 09:30'da 81 ilimizde yüz yüze yapılacaktır.”

Ataaof yaz okulu online mi?

2021 ATA AÖF YAZ OKULU SINAVLARI ONLINE MI OLACAK? En son yapılan açıklamaya göre, yaz okulu sınavları tarihinde yüz yüze yapılacaktır. ... Yaz okulu yüz yüze yapılması durumunda; yapılacak sınavlar, Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilir.