Sünnet odası süslemeleri nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Sünnet odası süslemeleri nasıl yapılır?
  2. Sünnet süsleri nelerdir?
  3. Sünnet mevlidinde neler yapılır?
  4. Sünnet düğünleri nasıl oluyor?
  5. Sünnet düğünü nasıl tebrik edilir?

Sünnet odası süslemeleri nasıl yapılır?

Sünnet odası nasıl süslenir diyenler için odanın girişinde mutlaka sünnet törenine özel bir süs bulunmalı. Üzerinde genellikle “maaşallah” yazan bu süsler, mavi ve beyaz renklerde seçilir. Dilerseniz keçe gibi malzemelerle evde kendiniz harika kapı süsleri yapabilirsiniz.

Sünnet süsleri nelerdir?

Sünnet süslemelerinin olmazsa olmazlarından balonlar, konfetiler, pasta volkanı, ponpon süsler, asma ve zincir süsler bunların başında gelmektedir. Sünnet malzemelerinin yanı sıra buzdolabı magnetleri, hediyelik kutular ve daha birçok ürünü sitemizden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Sünnet mevlidinde neler yapılır?

Sünnet mevlidinde öncelikle konuklara yemek dağıtımı yapılır. Yemekler tavuklu nohutlu pilav, yaprak sarması, börek, tatlı ve ayran oluyor genellikle. Hediyelik olarak ta şık hediyelik kutuların içine konulmuş şeker veya lokum, kokulu taş veya kokulu tesbih ve şık şişelere konulmuş kolonya dağıtılıyor.

Sünnet düğünleri nasıl oluyor?

Mevlit bittikten sonra sünnet olacak çocuk ortaya oturtulur ve eline genellikle sırça parmağına kına yakılır. Sünnet çocuğuna kınayı yengeler yakar. Düğün sahibi yani sünnet çocuğunun annesi kına yakan yengelere iğne oyalı bez örtü verir. Orta yerde kına yakılırken sünnet çocuğunun yakınları para takarlar.

Sünnet düğünü nasıl tebrik edilir?

Sünnet Kutlama Mesajları
  1. Kutlarım, damat olacağı günün haberini de alırız inşallah.
  2. Sünnetiniz cemiyetinizin hayırlara velimenizi olması yüce Allahtan temenni ederim.
  3. Oğlunuz sünnet oldu, yarına nikahını görürsünüz inşallah.
  4. Geçmiş olsun, delikanlıya ve size Allah daha nice mutlu günlerini görmenizi nasib etsin.
Daha fazla öğe...