Renk açıcı krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Renk açıcı krem ne işe yarar?
  2. Whitening Cream nasıl kullanilir?
  3. Sos Whitening Cream nasıl kullanılır?
  4. Cildi beyazlatmak için neler yapılabilir?
  5. Whitening Cream ne ise yarar?
  6. W Lab beyazlatıcı krem ne zaman kullanılır?

Renk açıcı krem ne işe yarar?

Cilt beyazlatıcı leke kremi nedir? Cilt beyazlatıcı leke giderici krem, cilde ihtiyaç duyduğu nemi kazandırır ve yüzü daha aydınlık hale getirir. Bunun dışında güneş gibi faktörler ile ciltte oluşan kızarıklık ve lekelerin yok olmasını sağlar. Yaz aylarında güneşe maruz kalan cildimiz lekelenmeye başlar.

Whitening Cream nasıl kullanilir?

Cildin sebum dengesini düzenlemeye yardımcı olur. Her yaş için kullanıma uygundur.Bitkisel kökenli gliserin içeriği ile cildinizi nemlendirerek güzel, pürüzsüz bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Kullanım şekli: Günde 2 kez cildinize uygulayabilirsiniz, kuru ciltlerde bir kez uygulanması tavsiye edilir.

Sos Whitening Cream nasıl kullanılır?

Temiz ve kuru cilde, yeterli miktarda krem nazikçe masaj yapılarak uygulanır. Gece ve gündüz kullanılabilir.

Cildi beyazlatmak için neler yapılabilir?

1 kâse yoğurdu 1 tatlı kaşığı yulaf unu ile iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışıma 1 çay kaşığı kadar bal ekleyin ve karıştırmaya devam edin. Karışımı 1 saat soğuması için buzdolabında bekletin. Yoğun kıvama gelen maskenizi boyun ve yüzünüzün her yerine sürün. 30 dakika bekledikten sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayın.

Whitening Cream ne ise yarar?

Melanin üretimini hedefleyerek cilt renginin açılmasını sağlar, Cilt rengini hafifletmek için multi-aktif beyazlatıcı krem; Cilt rengini beyazlatır. Cilt rengindeki düzensizlikleri gidererek dengelenmesini sağlar. Pigment lekelerini azaltarak, yeni pigment lekelerinin oluşumunu önler.

W Lab beyazlatıcı krem ne zaman kullanılır?

Kullanım Şekli: Günde 1 kez akşamları yatmadan önce kullanılır. Düzensiz ciltlerde kullanılmalıdır.