Godfather 1 ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Godfather 1 ne anlatıyor?
  2. Baba filmi sonunda ne oluyor?
  3. The Father filmi nerede cekildi?
  4. Baba 3 Vincent kimin oğlu?
  5. Baba 2 filmi neyi anlatıyor?
  6. The Godfather Sonny kim öldürdü?

Godfather 1 ne anlatıyor?

Baba, 40'lar ve 50'lerin Amerika'sında, bir İtalyan mafya ailesinin destansı öyküsünü konu alıyor. Don Corleone'nin kızı Connie'nin düğününde, ailenin en küçük oğlu ve bir savaş gazisi olan Michael babasıyla barışır. ... Yapılan araştırmalar sonucu Türkiye'de en fazla izlenen ve satılan film olma özelliği de taşır.

Baba filmi sonunda ne oluyor?

Filmin sonunda, Mosca Micheal'ı vurarak öldürüyor ve Micheal, Tom'un kollarında can veriyor.

The Father filmi nerede cekildi?

New Jersey'de çekilmiş filmler.

Baba 3 Vincent kimin oğlu?

Vincent, Sonny'nin oğludur ve o da babası gibi çabuk öfkelenen bir yapıya sahiptir.Vincent aile düşmanlarını, Michael'in oğlu Anthony'nin opera gecesi sırasında ortadan kaldırttırır. Gecenin sonunda, Michael Corleone ve kızı Mary kiralık katil tarafından vurulur. Mary ölür.

Baba 2 filmi neyi anlatıyor?

Konu. Michael Corleone, mafya dünyasında inanılmaz bir güce ulaşırken, bir yandan da ailesini korumaya çalışır. Fakat zaman içerisinde gelişen olaylar onu hiç yapmak istemediği işlere ve suçlara yönlendirir. Tek özelliği zekası iken bir anda bir suç imparatorluğunu yönetecek acımasızlığa ve kendine güvene kavuşur.

The Godfather Sonny kim öldürdü?

Vito Corleone'nin oğlu Sonny Corleone, arabası ile gişede beklerken, bir anda önündeki araba önünü kesmişti. Gişedeki memur yere eğilip penceresini kapayınca olaylar netleşmişti. O anda gişede saklanan gangsterler taramalı tüfekler ile Sonny Corleone'yi öldürmüştü.