Salon duvar rengi ne olmalı?

İçindekiler:

  1. Salon duvar rengi ne olmalı?
  2. Koridor ne renk olmali?
  3. Küçük Salon hangi renk olmalı?
  4. Ev boya renkleri nasıl olmalı?
  5. Hangi renk duvar boyası huzur verir?

Salon duvar rengi ne olmalı?

Salon içinde klasik bir salon dekorasyonu yapacaksanız klasik renkleri tercih etmelisiniz. Siyah, kahverengi, koyu kırmızı, mat gri gibi renkleri tercih ederek klasik bir salon dekorasyonu yapmış olursunuz. Bu renkler salon duvar renkleri olarak mobilyalarınızın renkleri ile de uyumlu olacaktır.

Koridor ne renk olmali?

Antreler ya da koridorlar genelde karanlık ve küçük alanlardır. Bu yüzden açık renklerle boyamak daha doğrudur. Ancak bu koyu renkler kullanamayacağınız anlamına gelmez. Antrenizin duvarlarını petrol mavisine boyayarak daha yumuşak ve konuksever bir hava yaratabilirsiniz.

Küçük Salon hangi renk olmalı?

Küçük salonlar için en ideal renkler beyaz, krem, bej, açık gri, açık pembe ve mavi olsa da küçük çocuğu olanlar için çok ideal renkler olmayabilir. Bu durumda yine koltuk rengini açık tonlarda tutup koltuklarınızın üzerine, çocuklarınızla dost, rengarenk şallar ve örtülerle geçici olarak kapatmanız mümkün.

Ev boya renkleri nasıl olmalı?

Bu yoğunluğu ve kasveti eve taşımamak için duvarlar kesinlikle mavi yada yeşilin güzel ve açık tonlarından olmalı. Veya salonun bir kısmını farklı renge boyayabilirsiniz. Eğer gelenekçi bir yapınız varsa klasik olandan yanayım diyorsanız duvarlarınızın rengi kesinlikle pastel tonlarında olmalı.

Hangi renk duvar boyası huzur verir?

Mavi tonları Açık mavi sakinleştirici duvar renkleri listesinde her zaman en çok tercih edilen renktir. Sebebi, sakin, göz yormayan dengeli alt tonlara sahip bir renk olmasıdır. Ayrıca, mavi renk doğa ile güçlü bir bağa sahiptir, bu nedenle insan ruhunada yatıştırıcı his uyandırır.