Ev Ilaçlandıktan sonra ne zaman temizlenir?

İçindekiler:

  1. Ev Ilaçlandıktan sonra ne zaman temizlenir?
  2. Top Up 100 EC nasıl kullanılır?
  3. Declare ne için kullanılır?
  4. Ev Ilaclamada kaç saat sonra eve girilir?

Ev Ilaçlandıktan sonra ne zaman temizlenir?

İlaçlama sırasında evi veya işyerini terk etmem gerekiyor mu? Cevap: Kokusuz İlaçlama yapılırken veya ilaçlama bittikten sonra evden veya işyerinden ayrılmanız gerekmez. Yalnızca kokulu ilaçlama yapılırsa ilaçlanan yeri 2 -3 saat kadar evden çıkıp kapalı tutmanız gerekiyor.

Top Up 100 EC nasıl kullanılır?

Önce aletin deposunu yarısına kadar suyla doldurunuz. Sonra tavsiye dozu üzerinden hesaplanan ilaç miktarını ayrı bir kapta suyla karıştırınız. Aletin karıştırıcısı da çalışır durumda iken bu karışımı tanka dökünüz. Sonra tankı hizasına kadar suyla doldurunuz. ilaçlama bittikten sonra ilaçlama aletini iyice yıkayınız.

Declare ne için kullanılır?

DECLARE büyükçe bir sorgunun zamanaşımı içinde az sayıda satırın bir kullanıcı tarafından çekilmesi için kullanılabilecek göstericilerin bildirimini yapmakta kullanılır. FETCH[fetch(7)] kullanılarak veri ister metin ister ikilik biçimde göstericiden döndürülebilir.

Ev Ilaclamada kaç saat sonra eve girilir?

3. Kokulu ilaçlamada yapılırken evimizi terk etmeli miyiz? *Kokulu ilaçlama sırasında evler ve iş yerleri minimum 4 saat kadar kapalı olması gerekir ve kokulu ilaçlama sonrası 1 – 2 saat kadar ilaçlanan mekanlar havalandırılmalı.