Tekstil Makinaları Fuarı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Tekstil Makinaları Fuarı ne zaman?
  2. Tetaş sahibi kimdir?
  3. Tekstil Makinacısı nedir?
  4. Kumaş Fuarı ne zaman?
  5. ITMA Fuarı ne zaman?
  6. Tekstil ortacı ne iş yapar?
  7. Tekstil Fuarı 2021 ne zaman?

Tekstil Makinaları Fuarı ne zaman?

22- 26 Haziran 2021 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan ITM Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı, dünyada devam eden Covid-19 salgının etkileri dikkate alınarak, 14- 18 Haziran 2022 tarihlerine ertelendi.

Tetaş sahibi kimdir?

TETAŞ İç ve Dış Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim İper'in 27 yaşındaki oğlu Adnan İper, dün saat 08.30 sıralarında, Porsche Cayman S marka otomobiliyle Ataşehir Bulvarı'na girdi.

Tekstil Makinacısı nedir?

Makineci (Dikiş) Belli bir desen ve şekilde kesimi yapılmış kumaş, deri, kürk vb. parçaların dikiş makinesi ile birleştirilmesi (dikilmesi) işlemini yapan kişidir.

Kumaş Fuarı ne zaman?

Hazır giyim, tekstil sektöründeki son yeniliklerin ve trendlerin sergileneceği, yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkili bir pazarlama alt yapısı oluşturan, Çukurova Hazır Giyim ve Tekstil Fuarı, 3- tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 2. kez kapılarını açıyor.

ITMA Fuarı ne zaman?

ITMA Servisleri tarafından organize edilen ITMA 2023, 8 – 14 Haziran 2023 tarihleri ​​arasında Barselona'da Fira De Barcelona, ​​Gran Via'da düzenlenecek. ITMA tekstil ve konfeksiyon sektörü üyeleri tarafından kaçırılmaması gereken bir fuar.

Tekstil ortacı ne iş yapar?

Konfeksiyon makinacıları arası birbirlerine işleri taşıyan, çıkan işleri yerlerine yerleştiren kişidir.

Tekstil Fuarı 2021 ne zaman?

Dünyanın en büyük iki ev tekstili ve dekorasyonu fuarından biri olan İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı (EVTEKS), 1.000'in üzerinde markanın katılımı ile 20-24 Eylül 2021 tarihlerinde[...]