Momecon losyon nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Momecon losyon nedir ne işe yarar?
  2. Momecon krem ne işe yarar?
  3. Momecon pomat nerelerde kullanılır?
  4. Betasalic losyon hangi hastalıklarda kullanılır?

Momecon losyon nedir ne işe yarar?

MOMECON, deriye damlatılarak kullanılmak üzere hazırlanmış, kortizon-tipi bir hormon ilacıdır. Güçlü kortikosteroidler sınıfında yer alır. hastalıklarının tedavisinde kaşıntı ve iltihap belirtilerini ortadan kaldırmak için kullanılır.

Momecon krem ne işe yarar?

MOMECON, deriye sürülerek kullanılmak üzere hazırlanan, kortizon-tipi bir hormon ilacıdır. Güçlü kortikosteroidler sınıfında yer alır. Bu ilaçlar belirli cilt problemlerinden kaynaklanan kızarıklık ve kaşıntıyı azaltmak amacıyla cildin yüzeyine uygulanır.

Momecon pomat nerelerde kullanılır?

MOMECON; psöriyazis (sedef hastalığı), atopik dermatit, tahriş edici maddelere bağlı ve/veya alerjik dermatit gibi mometazon furoata yanıt veren bazı iltihaplı deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

Betasalic losyon hangi hastalıklarda kullanılır?

BETASALIC, psoriazis (sedef hastalığı), nörodermatit (atopik ekzema), liken ruber planus, ekzama (numüler ekzama, el ekzaması ve ekzamatöz cilt hastalıkları), seboreik cilt hastalıkları gibi subakut ve kronik aşırı pullanmayla seyreden durumlar ve bileşiminde bulunan ilaç kombinasyonuna cevap veren kuru dermatozların ...