UPS Kargo neyin kısaltması?

İçindekiler:

  1. UPS Kargo neyin kısaltması?
  2. UPS ne için kullanılır?
  3. OnLine UPS mı Line Interactive mı?
  4. UPS kablo nedir?

UPS Kargo neyin kısaltması?

1919'da, şirket ilk kez Seattle'ın dışına çıkıp United Parcel Service adının da ilk kez kullanıldığı Oakland, Kaliforniya'ya açıldı.

UPS ne için kullanılır?

Elektronik bir cihaz olan UPS, enerji kesintileri için tercih edilen bir cihazdır. Oluşan kesintiler sonrası sistemlerin devamlılığını sağlayan ve yaygın olarak kullanılan bir cihaz türüdür. Kesintisiz güç kaynaklarının iki farklı görevi bulunuyor. Sistemleri olumsuz durumlarda yaşanacak bazı durumlara karşı korur.

OnLine UPS mı Line Interactive mı?

Line-Interactive UPS: Şebeke gerilimi varsa şebekeyi ayarlayarak yüke veren, şebeke kesildiğinde kesintisiz güç kaynağı konumuna geçen ve kısa süreli besleme yapabilen türdür. Online UPS: Yükleri sürekli olarak kesintisiz güç kaynağından besleyen, şebeke gerilimi varsa şebekeden akülerini şarj eden türdür.

UPS kablo nedir?

Kesintisiz güç kaynakları (İngilizce: Uninterruptible Power Supply – UPS), elektrik enerjisi ile beslenen sistemleri hem şebekede meydana gelen veya gelebilecek çöküntüler, yükselmeler, ani değişikler, harmonikler gibi gerilim dalgalanmalarına karşı koruyan hem de enerji kesintisi sırasında enerji üreterek sistemin ...