Bebe yağı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Bebe yağı ne işe yarar?
  2. Bebek yağının içinde ne var?
  3. Bebekler icin hangi yağ kullanılmalı?
  4. Dalin bebek yağında alkol var mı?
  5. Dalin bebek yagı nasıl kullanılır?
  6. Dalin Bebek Yağı ne zaman kullanılır?

Bebe yağı ne işe yarar?

Bebek yağının faydaları saymakla bitmez. Bebeklerin hassas cildini korurken ayrıca yetişkinlerin daha taze ve sağlıklı bir cilt yakalamasına imkân vermektedir. Ayrıca makyaj ve boya çeşitleri sağlıklı şekilde çıkarılabilir. Tabii aynı zamanda saçlar ve yüz için de önemli bir potansiyel teşkil ettiğini söylemek mümkün.

Bebek yağının içinde ne var?

Bebek yağının içeriğine baktığınızda; E vitamini, zeytinyağı, papatya yağı, lavanta yağı, buğday tohumu yağı ve heliantus yağı bulunduğunu görebilirsiniz. Tüm bu bitkisel yağlar cildi korumak için bir araya getirilmiştir. Piyasada yer alan bazı bebek yağları ise mineral yağlardan elde edilmektedir.

Bebekler icin hangi yağ kullanılmalı?

TATLI BADEM, LAVANTA YAĞI, PAPATYA YAĞI... Bebeklere yapılan masaj rutinlerinde önerilen yağların başında ise tatlı badem yağı, lavanta yağı, papatya yağı gibi hoş kokuları olan ve bebeğinizin cildine hiç zarar vermeyecek yağlar tercih edebilirsiniz.

Dalin bebek yağında alkol var mı?

Koruyucu, Paraben, Fenoksietanol, Alkol, Parfüm, Alerjeni ve Boyar madde içermez.

Dalin bebek yagı nasıl kullanılır?

Yenidoğan cildinin bariyer özelliği henüz tam olarak oluşmadığı için nemini çok hızlı kaybeder. Dalin Bebek Yağı'nı ister banyo küvetine bir miktar dökerek, ister elinize döküp bebeğinin cildine uygulayarak etkin nemlendirme sağlayabilirsin. Ayrıca bebek masajı ile de aranızdaki bağı güçlendirebilirsin.

Dalin Bebek Yağı ne zaman kullanılır?

Genellikle banyo sonrasında kuruluk olmaması amacıyla bebeklere uygulanır. Bebeğinizin cildinde birkaç noktaya bebek yağı dökün ve hafif dokunuşlarla bebeğinize masaj yapın. Bu şekilde hem bebeğin cildi nemli kalacak hem de yenilenecektir.