Spotify Duo dan nasıl çıkılır?

İçindekiler:

  1. Spotify Duo dan nasıl çıkılır?
  2. Spotify Duo tek hesap mı?
  3. Spotify ne kadar ödeme yapıyor?
  4. Spotify Duo hesabı nedir?
  5. Spotify ı kaç kişi kullanabilir?

Spotify Duo dan nasıl çıkılır?

Kendi hesaplarında oturum açma (veya kaydolma) Adreslerini onaylama....Plana üye davet etme veya plandan üye çıkarma
  1. Hesap sayfana git.
  2. Solda yer alan Spotify Premium Duo'yu seç.
  3. Bu plandaki kişileraltında, birini davet etme veya kaldırma seçeneğini belirle.

Spotify Duo tek hesap mı?

Tek bir hesabı mı paylaşıyoruz, yoksa herkesin kendi hesabı mı olacak? Plandaki her kişinin kendi Premium hesabı olur, böylece oturum açma bilgilerini paylaşmanıza veya bu bilgileri kullanmanıza gerek kalmaz. Artık ayrı hesaplarınız olduğundan müzik tavsiyeleri de kişisel zevklerinize göre uyarlanır.

Spotify ne kadar ödeme yapıyor?

Spotify sanatçılara para veriyor mu sorusu sıklıkla sorulmaktadır. Spotify sanatçılara her 1 dinleme için 0,005 Dolar ödemektedir. Bu durumda 1000 dinlenme, 5 dolar demektir. Ancak müzik şirketleri de %10'a yakın pay aldıkları için Spotify'ın sanatçılara verdiği para net olarak 4.50 dolardır.

Spotify Duo hesabı nedir?

Premium Duo, birlikte yaşayan 2 kişinin yararlanabileceği indirimli bir plandır. Plandaki her kişi kendi Premium hesabını kullanır, bu nedenle kimse bir parolasını paylaşmaz ve herkes kendi kaydedilmiş müziklerini ve çalma listelerini tutar.

Spotify ı kaç kişi kullanabilir?

Aynı çatı altında yaşayan aile üyeleri, toplam 6 Premium hesabının keyfini çıkarabilir. 1 ay ücretsiz dene, sonra ayda yalnızca 29,99 TL. *Şartlar ve koşullar geçerlidir. Yalnızca henüz Premium'u denemeyen kullanıcılara açıktır.