Aldara krem ne kadar etkili?

İçindekiler:

  1. Aldara krem ne kadar etkili?
  2. Aldara Krem nereye sürülür?
  3. Siğil için ne kullanılır?
  4. Condylox solüsyon nedir?
  5. HPV Siğil kanar mı?

Aldara krem ne kadar etkili?

İmiquimod: Aldara krem olarak da bilinen ürün bağışıklık sistemini uyararak siğillerden kurtulmayı sağlar. Direkt olarak siğillerin üzerine uygulanır, uygulamadan 6 ila 10 saat sonra bölge su ile arındırılır. Haftada 3 gün toplamda 16 hafta kullanılır.

Aldara Krem nereye sürülür?

ALDARA, sadece deri üzerinde kullanım içindir, vajina veya anüs iç kısımlarına uygulamayınız. Doktorunuzun önerdiğinden daha fazla krem kullanmayınız.

Siğil için ne kullanılır?

Siğil kaşıntısına ne iyi gelir dediğinizde ufak bir aspirini ezip birkaç damla suyla karıştırmanız yeterli olacaktır. Aspirinli suyu siğil olan dokuya sürün ve gazlı bezle bölgeyi sarın. Her akşam aksatmadan bu yöntemi denerseniz, siğilin oluşturduğu kaşıntı ve kabarıklığı ortadan kaldırabilirsiniz.

Condylox solüsyon nedir?

Podofiloks (Condylox): Bir başka yüzeyel ilaç, podofilox genital siğil dokusunu tahrip ederek etki eder. Podofilox, uygulandığı yerde ağrı ve kaşıntıya neden olabilir. Triklorasetik asit: Bu kimyasal tedavi siğilleri avuç içlerinde, ayak tabanlarında ve cinsel organlarda yakar.

HPV Siğil kanar mı?

Genital Siğil Kanar mı? Siğiller, deri üzerinde kabartı şeklinde oluşan deri lezyonları olduğu için dış etkenlere karşı da oldukça hassas lezyonlardır. Vücudun diğer bölgelerinde çıkan siğillerde de olduğu gibi, HPV virüsünün neden olduğu genital siğillerde de zaman zaman kanamalar görülmektedir.