Bimcell hat taşıma kaç gün sürer?

İçindekiler:

  1. Bimcell hat taşıma kaç gün sürer?
  2. Bimcell hat ne kadar 2020?
  3. Bim Cell nasıl nereden alınır?
  4. BimCell yeni hat içinde ne var?
  5. BİMcell hangi operatörle anlaşmalı?
  6. BİMcell kaç TL?
  7. BimCell hangi şebekeyi kullanıyor?

Bimcell hat taşıma kaç gün sürer?

Başvuru esnsında size verilen formu dolduktan sonra kimlik fotokopisini de forma ekledikten sonra hattınız size hemen veriliyor ve hat 2 veya 6 gün sonra aktif hale geliyor. Hattınızı diğer operatörlerden Bimcell'e taşıdığınız zaman SMS ile paketiniz hattınıza yükleniyor.

Bimcell hat ne kadar 2020?

Bimcell Yeni Hat 19 TL.

Bim Cell nasıl nereden alınır?

Yeni hat almak yada hattınızı Bimcelle'e taşımak için yapmanız gereken tek şey kimliğinizle beraber her hangi bir bim mağazasına gitmeniz yeterlidir.

BimCell yeni hat içinde ne var?

Müşteri Hizmetleri4 BİMcell'den yeni hat alan abonelere özel HEDİYE 30 gün boyunca kullanabileceğiniz yurt içi her yöne 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet fırsatı! Hattınız aktif olduktan sonra, 30 gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551'e gönderebilirsiniz!

BİMcell hangi operatörle anlaşmalı?

BİMcell kurulduğundan bu yana Türk Telekom altyapısını kullanıyor.

BİMcell kaç TL?

BİMcell. Dilediğiniz zaman ücretsiz olarak bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. *123# ile; Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, *123#'yi tuşlayarak arama yapmanız yeterli.

BimCell hangi şebekeyi kullanıyor?

BİMcell, TT Mobil altyapısını kullanan bir hizmettir. Hat ve TL satışları TT Mobil satış kanallarından yapılmaz. BİMcell hatları sadece BİM mağazalarında satılır. TL yükleme işlemi BİM mağazaları, bimcell.com.tr Online İşlemler Merkezi ve 4 BİMcell Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.