Superstar unisex mi?

İçindekiler:

  1. Superstar unisex mi?
  2. Adidas Superstar nedir?
  3. Süperstar Ayakkabı kaç yılında çıktı?
  4. Adidas Süperstar c77124 nedir?
  5. Adidas Superstar Deri mı?
  6. B27136 orjinal mi?
  7. Adidas ayakkabı seri numarası hangisi?

Superstar unisex mi?

Genç yaşlı, kadın erkek herkesin kullanımı için üretilen Superstar serisinin en belirgin özelliği sağlam ve dayanıklı malzemesinin yanı sıra sağlığa verdiği önemdir. Superstar modelleri sakatlanma riskini önlemek için taban ve orta taban desteği ile birlikte özel topuk desteği vermektedir.

Adidas Superstar nedir?

adidas Superstar (GS), basketbol stilinden ilham alan ve her iki cinsin de kullanımına uygun unisex günlük kullanım ayakkabısıdır. adidas Originals Superstar spor ayakkabı, yeni nesil için ikonik kauçuk burunlu bir stile sahiptir.

Süperstar Ayakkabı kaç yılında çıktı?

1969 yılında adidas, yıllara meydan okuyacak, tarzıyla etrafı kasıp kavuracak bir model çıkardı, “Superstar”. Bu model ilk çıktığı yıllarda basketbol ayakkabısı olarak üretildi, bir çok yıldız NBA oyuncuları tarafından sevilerek kullanıldı.

Adidas Süperstar c77124 nedir?

Alışılmış Superstar tarzının yanında dayanıklı kullanım, dolgulu yaka ve dil kısmı ile rahatlığınızı amaçlar. ... Ayrıca hafif yastıklama sunan taban ve nefes alabilir iç yüzey sayesinde de ayak sağlığınızı korumayı amaçlar.

Adidas Superstar Deri mı?

Deri sayalı ve konforlu file astarlı ayakkabı, klasik modelin ünlü kauçuk burun yapısı ve ikonik 3 bant detayı ile göze çarpar. Velcro bantlı şeritleri ile kolay giyilip çıkarılabilir.

B27136 orjinal mi?

Adidas B27136 Superstar Foundation Beyaz Spor Günlük Ayakkabı Fiyatları ... Ayakkabının fiyatında etkili olan en önemli detay ise üretiminde orjinal deri kullanılması oluyor. Bunun yanı sıra balıksırtı detayı ve marka logosu da fiyatlar üzerinde etkili.

Adidas ayakkabı seri numarası hangisi?

Giysinin iç tarafında bulunan etikette mutlaka ürünün seri numarası yazar. Orijinal ayakkabılarda dilin altında ürün bilgisi ve ayakkabı numarası yazan bir etiket olur. Gerçek Adidas ayakkabıların sağ ve sol çiftinde ayrı seri numaraları vardır. Eğer seri numaraları aynı ise o ayakkabı sahtedir.