Mesane pedi nasıl oluyor?

İçindekiler:

  1. Mesane pedi nasıl oluyor?
  2. Mesane bezi nedir?
  3. Prostat pedi nedir?
  4. Kadın mesane pedi nasıl kullanılır?
  5. Depend mesane pedi nedir?
  6. Kadın mesane pedi ne demek?
  7. Padman nasıl kullanılır?
  8. Kadınlar Molped neden kullanır?

Mesane pedi nasıl oluyor?

Mesane pedi kullanımı hem kadınlar hem de erkekler için oldukça basittir. Kadın ve erkek anatomisine uygun bir şekilde tasarlanan pedlerin emici tanecikleri sayesinde idrar kolayca emilir ve idrar kaçırma durumunda, idrarın bireyleri rahatsız etmemesi sağlanır.

Mesane bezi nedir?

Mesane pedi, idrar kaçırma şikayetlerine karşı hasta bakımı için oldukça etkili bir tedbirdir. Mesane pedi, sıvıyı hapsedici özelliği sayesinde idrarı tamamen emer. Üstelik uzun süre boyunca kuruluğunu korur. Mesane pedleri, ince ve yumuşak dokuya sahiptir.

Prostat pedi nedir?

PROSTAT PEDİ -padman İçerdiği ham maddeler sayesinde yüksek emicilik sağlar idrar sonrası mesanede kalan ve sistem dışı idrar akıntılarını emerek alt tabakaya geçirir. Bu sayede idrarın çevreye bulaşması ve iç çamaşırlarınızın kirlenmesi engellenmiş olur.

Kadın mesane pedi nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli Mesane pedinin arkasındaki silikonlu kağıdı pedin yapışkanından ayırın. Pedi, yapışkan yeri çamaşırın içine gelecek şekilde yerleştirin. Üstün emme kapasiteli selüloz tabakası ve içerdiği emici tanecikler sayesinde idrarı emerek jel haline gelmesini sağlar, böylelikle kuruluk hissi verir.

Depend mesane pedi nedir?

Depend Mesane Pedi Kadın Ekstra, idrar kaçırma problemi yaşayan kadınlara özel bir üründür. Yetişkin bir kadının kullanımı için idealdir. Normal pedlerden 3 kat daha fazla emiciliğe sahiptir. Depend Mesane Pedi, normal pedlerden farklı olarak ultra emici özellikte üretilmiştir.

Kadın mesane pedi ne demek?

Canped Mesane Pedi, kadın anatomisine uygun yapısı ile idrar kaçırma problemlerinde kadınların kendilerini güvende hissetmelerini sağlar. Özel anatomik yapısı ve içeriğindeki özel emici tanecikleri ile, idrar kaçırma problemi için en uygun hijyenik çözümdür.

Padman nasıl kullanılır?

PADMAN KULLANIMI Tuvalet ihtiyacı giderildikten sonra organın baş kısmından sünnet boğumunu geçecek şekilde takılır ve lastik mekanizması aşağıdan yukarıya geçirilerek organın sarmasını ve Padman'ın tutunmasını sağlar.Ürünümüz tek kullanımlıktır.

Kadınlar Molped neden kullanır?

Akla gelen ilk sebep, vajinal akıntıların önüne geçmek… Ancak günlük pedlerle en önemli işlevlerinden biri de, spor yaparken veya koşuşturma içinde geçen bir günde genital bölgede oluşan aşırı terlemeye önlem olarak da kullanılabilmesi… Ek olarak, uzun seyahatlerde de kullananlara ferahlık verir.