BİMcell salla kazan nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. BİMcell salla kazan nasıl kullanılır?
  2. Bimcell 10 GB Hediye nasıl yapılır?
  3. BİMcell hediye paketi nasıl yapılır?
  4. 4 Ne numarası?
  5. 4 ücretsiz mi?
  6. Türk Telekom BİMcell sil süpür nasıl yapılır?

BİMcell salla kazan nasıl kullanılır?

Bana özel/kampanyalar bölümünde yer alan “Sil Süpür” sekmesine tıklayın. Açılan sil süpür ekranında ekranı parmağınızla silin. Siz ekranı silerken bütün ekran birden temizlenir ve kazandığınız hediye ekranda belirir. Salla kazan ekranda yer alan hediyeniz hattınıza tanımlandıktan sonra bilgilendirme mesajı alacaksınız.

Bimcell 10 GB Hediye nasıl yapılır?

10 GB cepten internet paketi için Bimcell 10GB yazıp 4551'e gönderdikten sonra paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında kullanmaya başlayabilirsiniz. BİMcell 10GB paketinde 20.05.2021 tarihi itibariyle güncelleme yapılacak olup, anılan tarih itibariyle paket ücreti 37 TL olacaktır .

BİMcell hediye paketi nasıl yapılır?

BİMcell'den yeni hat alan abonelere özel HEDİYE 30 gün boyunca kullanabileceğiniz yurt içi her yöne 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet fırsatı! Hattınız aktif olduktan sonra, 30 gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551'e gönderebilirsiniz!

4 Ne numarası?

Merhaba, konu ile ilgili 4 i arayarak Bimcell Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

4 ücretsiz mi?

BİMcell müşteri hizmetlerini aradığımda nasıl ücretlendirilir? BİMcell hatlarından yapılan 4 ve 551 BİMcell Müşteri Hizmetleri aramalarında, Paketinizde her yöne kullanım hakkınız var ise yurt içi ücretlendirmede kullanım haklarınızdan düşer.

Türk Telekom BİMcell sil süpür nasıl yapılır?

Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması'na giriş yapıp Sil Süpür oyununu oynayarak hediyeleri süpürmeye başlayabilirsiniz. Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını yüklemek/giriş yapmak ve Sil Süpür oyununu oynamak gerekmektedir. Hediyeler her hafta Cuma günü 06:00'a kadar yenilenecektir.