Kral Şakir Kadriye kimdir?

İçindekiler:

  1. Kral Şakir Kadriye kimdir?
  2. Kadriye Kedi mi?
  3. Kral Şakir çizgi film kime ait?
  4. Kral Şakir çocuklar için mi?
  5. Kral Şakir nerede yayınlanıyor?
  6. Kral Şakir kaç yaş için?
  7. Kral Şakir Oyun Zamanı kaç yaş?

Kral Şakir Kadriye kimdir?

Dizideki sevilen karakterlerden bir tanesi olan Kadriye (Kedi) Şakir'in annesi aynı zamanda Remzi'nin de eşidir. ... İster eğlenceli oyunlar oynayın isterseniz de odanızın en güzel köşesini Kral Şakir figürleri ile renklendirin. Koleksiyon figürüdür, platformundan ayrılmaz.

Kadriye Kedi mi?

Kadriye sarı saçlı bir kedidir.

Kral Şakir çizgi film kime ait?

Varol Yaşaroğlu da bu konuda kimseyi yanıltmadı. Grafi2000'in kurucularından, “Koca Kafalar”ın da yaratıcısı olan Yaşaroğlu şimdi 70 ülkede, 17 dilde ve 130 milyonu aşkın hanede izlenen çocuk kanalı Cartoon Network'ün ilk yerli yapımı “Kral Şakir”i yaratarak önemli bir başarıya imza attı.

Kral Şakir çocuklar için mi?

Herhangi bir eğitimsel değer veya kazanım amacıyla izlenmese de ebeveynlerin çocuklarıyla birlikte izlemekten keyif alabilecekleri bir çizgi dizi olduğu söylenebilir. Youtube'daki “Kral Şakir” kanalında tüm bölümler yayınlanmaktadır.

Kral Şakir nerede yayınlanıyor?

Kral Şakir; Cartoon Network Türkiye ve Boomerang TV'de yayınlanıyor. Çizgi dizinin yeni bölümleri Boomerang TV ekranlarında yayınlanıyor.

Kral Şakir kaç yaş için?

Kral Şakir'in şu anda 6 kitabı var. Kasımda yedinci kitap piyasada olacak. Bunlar 6-11 yaş için hazırlanan kitaplar. Şimdi altı yaşın altındakiler de anne ve babalarına “Kral Şakir” kitabı aldırıp okutturuyor.

Kral Şakir Oyun Zamanı kaç yaş?

Yaş Sınırı : Aile eşliğinde, 7 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir. Laboratuvarda yapılan bir deney hiç beklenmedik sonuçlar doğurur.