Delikanlı Sadi gerçek hayatta kim?

İçindekiler:

  1. Delikanlı Sadi gerçek hayatta kim?
  2. Kırmızı Oda delikanlı Sadi kim oynuyor?
  3. Delikanlı Sadi'nin gerçek adı ne?
  4. Kırmızı Oda Erkan Petekkaya kimi canlandırıyor?
  5. Kırmızı odadaki Sadi gercekte kimdir?
  6. Delikanlı Sadi'nin gençliği kim?
  7. Kırmızı Oda Sadi Bey kimdir?
  8. Kırmızı Oda veli kim?
  9. Delikanlı Sadi Azra kim?

Delikanlı Sadi gerçek hayatta kim?

Delikanlı Sadi karakterini canlandıran oyuncu Erkan Petekkaya kimdir: Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi, İstanbul'da büyüdü. Erkan Petekkaya aslen Diyarbakırlıdır. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı.

Kırmızı Oda delikanlı Sadi kim oynuyor?

İşte Kırmızı Oda Sadi'nin gençliğini canlandıran Baran Bölükbaşı hakkında bilgiler... Kırmızı Oda oyuncu kadrosunda Baran Bölükbaşı da dahil oldu. Baran Bölükbaşı Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterinin gençliğini canlandırıyor. İşte Kırmızı Oda Sadi'nin gençliği hakkında bilgiler...

Delikanlı Sadi'nin gerçek adı ne?

Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi'nin çocukluğunu canlandıran oyuncu merak ediliyor. Zorlu bir çocukluk dönemi geçiren Sadi'nin küçüklüğünü Kadir Bertan canlandırıyor.

Kırmızı Oda Erkan Petekkaya kimi canlandırıyor?

Binnur Kaya'nın başrolünü üstlendiği TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'da ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Delikanlı Sadi'nin gerçek hikayesi ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Kırmızı odadaki Sadi gercekte kimdir?

Özellikle ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı 'Delikanlı Sadi' karakteri dikkat çekiyor. Geçirdiği panik ataklarla bilinen Sadi'nin hüzünlü hayatı mercek altına alındı. Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi olarak yer alan karakter, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabında "Yaşar" olarak yer alıyor.

Delikanlı Sadi'nin gençliği kim?

Nereli? Usta oyuncu Erkan Petekkaya Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi rolüne hayat veriyor. Sadi'nin gençliğini canlandıran Baran Bölükbaşı izleyicilerden tam not alıyor.

Kırmızı Oda Sadi Bey kimdir?

Erkan Petekkaya (d. 11 Aralık 1970, Elazığ), Türk oyuncudur. Diyarbakırlı olmasına rağmen Elazığ doğumlu olan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası'nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur.

Kırmızı Oda veli kim?

Kırmızı Oda dizisinde koğuş ağası Veli karakterine hayat veren oyuncu Kaan Arda Coşkuntuna oyunculuk hayatında çok yeni olmasından ötürü hayatı ile ilgili çok fazla bir bilgi yer almıyor. İstanbulda yaşayan yakışıklı ve yeni oyuncu Bilgi Üniversitesi'nde grafik tasarım okuyor.

Delikanlı Sadi Azra kim?

Kanal D ekranlarınya yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Seher Yılmaz karakterine hayat veren Deniz Uğur, Kırmızı Oda'ya Azra karakteriyle konuk olacak.