Sprinter türkçesi ne demek?

İçindekiler:

  1. Sprinter türkçesi ne demek?
  2. Sprinter futbolcu ne demek?
  3. Jersey ne demek?
  4. Sprinter nasıl bir spor?
  5. Sprinter araba ne demek?
  6. Sprinter denilen bir sporcu hangi spor dalından bahsetmektedir?
  7. Sprinter hangi spor?
  8. Sprinter hangi branş?
  9. Hangi spor dalları?
  10. Kulvarlı koşular nelerdir?
  11. Mercedes Sprinter Kac silindir?

Sprinter türkçesi ne demek?

Sprinter türkçesi ne demek? 1. anlamı Atletizmde 1 metre koşularına katılan atlet. 2. anlamı sprinterkısa mesafe koşucusu, en büyük hızla yapılan kısa mesafeli koşu, hızla koş, sprint; tabana kuvvet koşmak, f. 3. anlamı sprinter. ... sürat koşucusu.

Sprinter futbolcu ne demek?

En ileri uç pozisyonunda oynayan futbolcular için kullanılır. Santrafor olarak da bilinir fakat TDK'de yazılışı santrfor olarak kabul edilmiştir.

Jersey ne demek?

Türkçe-Türkçe İsim jarse (kazak/fanila/ceket). İsim jarse bluz. İsim jarse ineği: çok yağlı süt veren inek türü. jersey cloth ile ayni anlama gelir.

Sprinter nasıl bir spor?

Sprint koşu, sporcuların belli bir mesafeyi maksimum efor ve olabildiğince yüksek hızlar ile tamamlamaya çalıştıkları kısa mesafeli bir koşu türüdür. ... Kariyerine sprint koşu ile devam eden sporculara “sprinter” adı verilir.

Sprinter araba ne demek?

Mercedes-Benz Sprinter, Mercedes-Benz'in 1995 yılından beri ürettiği hafif ticari araçtır. ... Araçta düz ve otomatik vites seçeneği vardır. Volkswagen grubu ile ortak geliştirilmiştir.

Sprinter denilen bir sporcu hangi spor dalından bahsetmektedir?

Kısa mesafe koşuları Bu mesafede koşan atletlere sprinter denir.

Sprinter hangi spor?

1. anlamı Atletizmde 1 metre koşularına katılan atlet. 2. anlamı sprinterkısa mesafe koşucusu, en büyük hızla yapılan kısa mesafeli koşu, hızla koş, sprint; tabana kuvvet koşmak, f.

Sprinter hangi branş?

Kısa mesafe koşuları veya sprintler, atletizm karşılaşmaları, 2 metre mesafelerinde yapılan koşuların genel adı. Bu mesafede koşan atletlere sprinter denir.

Hangi spor dalları?

Ülkemizde federasyonu bulunan spor dalları şöyle sıralanabilir: Karate, Atletizm, Kürek, Basketbol, Binicilik, Bisiklet, Boks, Buz hokeyi, Buz pateni, Jimnastik, Çim hokey, Eskrim, Futbol, Güreş, Golf, Kayak, Kızak, Judo ve kuraş, Halter, Hentbol, Masa tenisi, Kano ve Rafting, Badminton, Su topu, Modern pentatlon, ...

Kulvarlı koşular nelerdir?

Stadyumlardaki sekiz kulvarlı standart pistte gerçekleşen bu yarışmalar şunlardır:
  • Sprint ve engelli koşular: 100 metre, 200 metre, 400 metre, 110 metre engelli (erkekler), 100 metre engelli (kadınlar), 400 metre engelli.
  • Orta mesafeler: 800 metre, 1500 metre, 1 mil.
Daha fazla öğe...

Mercedes Sprinter Kac silindir?

Sprinter motorlarına genel bakış: 2 güç kademeli sıralı 4 silindirli dizel motor. V6 silindirli dizel motor.