Fılo ne demek?

İçindekiler:

  1. Fılo ne demek?
  2. Latince filo ne demek?
  3. Filo araci ne demek?
  4. Kült film Latince ne demek?
  5. Arjanti kelimesinin Latince kökeni ne anlama gelir?
  6. Filo araç satış ne demek?
  7. Dünyadaki en büyük taşımacılık filosu hangi ülke?
  8. Arjantinin Latince anlamı nedir?
  9. Filo hakediş memuru ne iş yapar?

Fılo ne demek?

Filo neye denir? Eskiden yelkenli gemilerin kullanıldığı zamanlarda, fırkateynden daha küçük gemilerden meydana gelen gemi birliklerine de filo denirdi. ... Bugün bir milletin denizlerde gezdirdiği gemiler, taşıtlar ve ticaret araçlarının hepsine birden ticaret filosu adı verilmektedir.

Latince filo ne demek?

Venedikçe filo " iplik, tel, dizi, sıra" sözcüğünden alıntıdır. Venedikçe sözcük Latince aynı anlama gelen filum sözcüğünden alıntıdır.

Filo araci ne demek?

Filo kiralama, en basit haliyle, belirli bir süre, kilometre ve aylık ödeme kapsamında şirketinize araç kullanımı sağladığımız avantajlı bir finansal üründür. ... Operasyonel kiralama, 12 aydan 48 aya kadar faydalanabileceğiniz uzun dönemli araç kiralama hizmetidir.

Kült film Latince ne demek?

Kült kelimesi (İngilizce: Cult, Fransızca: Culte, Almanca: Kult) batı dillerine tapınma anlamındaki Latince cultus kelimesinden girmiştir ve Türkçede de batı dillerindeki gibi tutku, ilahlaştırma derecesinde aşırı saygı anlamlarını taşır.

Arjanti kelimesinin Latince kökeni ne anlama gelir?

Kelime Köken on Twitter: "Arjantin: Latince argentinus "gümüş", İspanyolca republica Argentina "gümüş cumhuriyeti".

Filo araç satış ne demek?

Filo Müşterileri Son 48 ayda 4 araç almış veya aynı anda 2 adet araç alımı yapan vergi levhalı müşteriler Filo müşterisi olarak değerlendirilir.

Dünyadaki en büyük taşımacılık filosu hangi ülke?

Denizcilik bir kültür olup yıllar boyunca o ülke içersinde devam eder. Bugün kısa bir araştırma yaptığımızda zamanında Osmanlı devleti bünyesinden ayrılan ve hala yıllardır krizle boğuşan Yunanistan şu an dünya üzerinde en fazla filoya sahip bir ülke konumundadır.

Arjantinin Latince anlamı nedir?

Arjantin; resmi adıyla Arjantin Cumhuriyeti 34- 36 Güney enlemleri ve 58- 27 Batı boylamları arasında bulunan Güney Amerika ülkelerinden biridir. ... Şili, Bolivya, Paraguay, Brezilya, Uruguay ülkeleri ile sınırı bulunur. Latince adı Gümüş kelimesinden gelir.

Filo hakediş memuru ne iş yapar?

Firmaya ait araç parkında bulunan motorlu kara araçların yasal mevzuatlara uygunluğunu sağlayan, sigorta ve garanti hizmetlerinden yararlanmasını takip eden, filo parkının kullanımı ve yönetimini sağlayan kişidir.